Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

άντε και στα δικά μας ! Για παράβαση καθήκοντος συνελήφθη ο δήμαρχος Αιγιαλείας αφού δεν τήρησε το νόμο περί προστασίας του περιβάλλοντος !

Με την διαδικασία του αυτοφώρου μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών, συνελήφθη ο δήμαρχος Αιγιαλείας Αθανάσιος Παναγόπουλος ο οποίος κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος παράβαση, αφού δεν τήρησε το νόμο περί προστασίας του περιβάλλοντος.

Ωστόσο σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ο δήμαρχος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα και αφέθηκε ελεύθερος ενώ η διαδικασία θα πάρει το δρόμο της.
Στο δήμαρχο ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος και υποβάθμιση περιβάλλοντος κατ’εξακολούθησιν, από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου και αφέθηκε αργότερα ελεύθερος με απόφαση Εισαγγελέως, ενώ η υπόθεση θα εκδικαστεί σε λίγες μέρες στο αρμόδιο δικαστήριο.
Ο δήμαρχος Αιγειαλίας κατηγορείται γιατί από τις 2 έως και τις 10 Απριλίου, οι αρμόδιες υπηρεσίες καθαριότητας του δήμου δεν προέβησαν στην περισυλλογή των απορριμμάτων από την ευρύτερη περιοχή και δεν τα μετέφεραν στον φορέα διαχείρισης στερεών αποβλήτων Δυτικής Αχαΐας, όπως ορίζει σχετική απόφαση που έχει ληφθεί από την αποκεντρωμένη διοίκηση Πελοποννήσου.
http://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/gia-paravasi-kathikontos-synelifthi-o-dimarchos-egialias/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου