Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Σχετικά με το σωματείο εργαζομένων στον ΕΔΣΝΑ και τις επιθέσεις του Ζαχαρόπουλου στο ΜΕΤΑ-ΟΤΑ και την ΠΡΩΣΥΝΑΤ.

στην φωτό ο Ζαχαρόπουλος όταν συνεργαζόταν με τα όργανα της τάξης για να προστατεύσουν τον ανταγωνιστικό διάλογο του Σγουρού.
Ο Γ. Ζαχαρόπουλος με τις επιθέσεις στο ΜΕΤΑ-ΟΤΑ και την ΠΡΩΣΥΝΑΤ , προσπαθεί να τα μπαλώσει γιατί έγινε γνωστό πως συμμετείχε (ως πρόεδρος των εργαζομένων !!) στις συζητήσεις με τον ανάδοχο του ΕΜΑΚ (όμιλος Μπόμπολα) για την ανάθεση της διαχείρισης του εργοστασίου στον ανάδοχο.

Βέβαια δεν θα περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό από τον Ζαχαρόπουλο. Όμως άξια προσοχής είναι η στάση ορισμένων παρατάξεων όπως του ΠΑΜΕ στον ΕΔΣΝΑ , αλλά και ορισμένων τύπων που δηλώνουν υποστηρικτές του ΜΕΤΑ και μάλιστα της αντιΣΥΡΙΖΑ πλευράς..
Οι εν λόγω τύποι όχι μόνο δεν είπαν κουβέντα για την άθλια στάση του προέδρου του σωματείου, αλλά αναπαράγουν και την κατάπτυστη επίθεσή του, μέσω διαφόρων blogs στο διαδίκτυο.
Το ΜΕΤΑ –ΟΤΑ ορθώς αποφάσισε να μην απαντήσει στις αθλιότητες , αλλά τα Ζαχαρο-πουλάκια συνεχίζουν τις επιθέσεις και για αυτό είναι χρήσιμο να δούμε τι έγραψε στην εισήγησή του Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ το μέλος της Ε.Ε Άρης Βρούστης : Τέλος στη σύσκεψή με τον ανάδοχο που έγινε προκειμένου να διαμορφωθεί η πρόταση προς την εκτελεστική επιτροπή του ΕΔΣΝΑ εκτός από εμένα παρευρέθησαν, ο διευθυντής του ΕΜΑ, ο διευθυντής του ΧΥΤΑ, ο Πρόεδρος των εργαζομένων και ο νομικός συνεργάτης του ΕΔΣΝΑ.  

Η ανακοίνωση του σωματείου εδώ:

Η ανακοίνωση του ΜΕΤΑ-ΟΤΑ εδώ :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου