Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Είμαστε όλοι Βασιλόπουλοι.



Τον Άρη τον Βασιλόπουλο προσπαθούν να τον τσακίσουν γιατί δεν δέχτηκε να γίνει δήμαρχος «συμφερόντων Μελισσανίδη».
Να μην επιτρέψουμε στους  επιχειρηματίες  που αγοράζουν ποδοσφαιρικές ομάδες για να εξυπηρετήσουν τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα , να συμπεριφέρονται σαν νονοί στις λαϊκές γειτονιές της Αθήνας.

Ότι άποψη και να έχει ο κάθε ένας από εμάς για το γήπεδο της ΑΕΚ ή και τον ίδιο τον δήμαρχο,  οφείλει να στηρίξει τον Άρη τον Βασιλόπουλο και το δημοτικό συμβούλιο.
Η συμπαράστασή μας οφείλει να είναι αυτονόητη και να μην  εξαρτάται από την οπαδική μας προτίμηση ή από  το  αν συμφωνούμε  με τις προδιαγραφές του γηπέδου.
Ακόμα και να διαφωνεί κανείς με το περιεχόμενο του καλέσματος των συλλογικοτήτων για την συναυλία της Δευτέρας,   πρέπει την Δευτέρα να είναι στην συναυλία συμπαράστασης στην Νέα Φιλαδέλφεια.  
Οι ίδιοι οι φίλαθλοι της ιστορικής ομάδας της ΑΕΚ που είναι ταυτισμένη με την προσφυγιά και την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας,  πρέπει να μην επιτρέψουν στον κάθε Μελισσανίδη να διασύρει με αυτόν τον τρόπο την  ιστορία του συλλόγου της ΑΕΚ.
Να είμαστε εκεί για να υπερασπιστούμε την δημοκρατία και το δικαίωμα των δήμων να αποφασίζουν χωρίς να ζητούν πρώτα την έγκριση των μεγάλων αφεντικών και των κάθε λογής μισθοφόρων τους.
Δεν δικαιούμαστε να αφήσουμε τον δήμαρχο στα χέρια αυτών των συμμοριών που έδρασαν το προηγούμενο Σάββατο στον Βόλο στον τελικό του κυπέλου και δρουν ανεξέλεγκτα τόσο καιρό στην Νέα Φιλαδέλφεια.
Αυτοί είναι που δεν αγαπούν το ποδόσφαιρο και  το διασύρουν  σε κάθε ευκαιρία. Αυτοί είναι που έδιωξαν τους  φίλαθλους από τα γήπεδα και όχι οι Βασιλόπουλοι.
Είμαστε όλοι Βασιλόπουλοι λοιπόν ανεξάρτητα από ιδεολογικοπολιτικές διαφορές , τόπους κατοικίας και ποδοσφαιρικές προτιμήσεις.
Την Δευτέρα να είμαστε όλοι εκεί και με την φωνή μας να σπάσουμε τον φόβο και το φράγμα της σιωπής.

Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς.

5 σχόλια:

  1. Ολοι με το Δήμαρχο Βασιλόπουλο. Μακριά από τα βρώμικα συμφέροντα, από τις διαπλοκές κάθε είδους και την πράκαμψη των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έτσι είναι Κώστα. Είναι υποχρέωση όλων μας η στήριξη στον Άρη Βασιλόπουλο .

      Διαγραφή
  2. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΓΥΠΑΙΔΟ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΑΙ Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΩΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΤΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΤΙ ΕΓΕΙΝΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΩΝ ΔΥΜΑΡΧΟ ΣΑΣ .....ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΩΤΕ ΑΛΛΟ....ΜΥΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙ ΒΟΛΟΥ ....ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΙΡΟΣΕ Ο ΔΥΘΕΝ ΔΥΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΤΣΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΟΥΜΠΕΚΑ .???? ΤΟ ΚΑΛΙΒΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ....ΟΤΑΝ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΓΥΠΑΙΔΟ ΤΗΝ ΕΠΩΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ -ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΒΑΣΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΟΛΙΤΕΛΙΑΣ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ.??? ΧΩΝΕΥΤΕΤΟ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ Η ΔΗΘΕΝ ΠΡΩΣΦΥΓΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΤΟ ΓΥΠΑΙΔΟ ΘΑ ΓΕΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θεε μου τι σου κάναμε; Γιατι να διαβαζουμε τοσο ανορθόγραφα μηνυματα; ΣΩσε μας Θωμα!

      Διαγραφή
  3. Τον Άρη τον Βασιλόπουλο προσπαθούν να τον τσακίσουν γιατί δεν δέχτηκε να γίνει δήμαρχος «συμφερόντων Μελισσανίδη».Να υποθέσουμε οτι ηθελε να γινει δημαρχος αλλων συμφερόντων και δεν του κατσε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή