Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Παππούς , Σίμος και Σαράντης μας σκάβουν τον λάκκο.




Ο δήμαρχος της Φυλής  και οι δήμαρχοι Πετρούπολης και Αγίων Αναργύρων –Καματερού,  με την στάση τους στρώνουν τον δρόμο για την διαιώνιση του ΧΥΤΑ της Φυλής και το νέο ΧΥΤΑ στο λατομείο του Μουσαμά.
Ο δήμαρχος Κρωπίας και οι γύρω δήμοι μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Αν. Αττικής κ. Πέτρο Φιλλίπου κινητοποιούνται για να μην γίνουν οι νέες δομές διαχείρισης απορριμμάτων στην ανατολική Αττική , γιατί καλόμαθαν τόσα χρόνια να στέλνουν τα σκουπίδια τους στην δυτική Αττική.  

Την ίδια ώρα οι «δικοί» μας δήμαρχοι κρύβονται και δεν κάνουν ούτε απολύτως τίποτα ! Ούτε μια επιστολή διαμαρτυρίας , ούτε μια συνεδρίαση των δημοτικών τους συμβουλίων , ούτε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την διαφαινόμενη επέκταση του ΧΥΤΑ Φυλής  και το λατομείο Μουσαμά.
Δεν μιλούν ούτε για το ΕΜΑΚ, ούτε για τον αποτεφρωτήρα των νοσοκομειακών αποβλήτων,   ούτε για την WATT.  Έχουν καταπιεί την γλώσσα τους.
Με την στάση τους καταδικάζουν ολόκληρη την δυτική Αθήνα , να είναι ο μόνιμος και ο μοναδικός σκουπιδότοπος όλης της Αττικής.
Στο Κορωπί προσέτρεξαν όλοι οι βουλευτές υπ. Αττικής (πλην του Αρ. Μπαλτά) , οι γύρω δήμαρχοι, ο πρώην περιφερειάρχης κ. Σγουρός , ο αντιπεριφερειάρχης κ. Φιλλίπου κλπ , να δηλώσουν την συμπαράστασή τους στον δήμαρχο που καλεί σε «νέες Κερατέες».
Εμάς εδώ στα δυτικά μας αγνοούν . Εμείς είναι σαν να μην υπάρχουμε.  
Με την στάση τους οι «δικοί»  μας  τοπικοί άρχοντες  είναι σαν να λένε στην Ρένα Δούρου , φέρε όλα τα σκουπίδια σε εμάς και δεν θα ανοίξει μύτη. Πουλάν «πολιτική προστασία»  και «μικρό πολιτικό κόστος» για τα εκατομμύρια των αντισταθμιστικών και μερικές ασφαλτοστρώσεις.  
Οι τοπικοί αντιπεριφερειάρχες  ( Γ. Βασιλείου και Σ. Τζόκας ) αντί να είναι στα κάγκελα για την διαφαινόμενη αδικία σε βάρος της Δ. Αττικής , δεν λένε ούτε κουβέντα για το κλείσιμο του ΧΥΤΑ της Φυλής.
Το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ δεν θα το βάλει κάτω!
Κόντρα σε αυτήν την αόρατη –αλλά φανερή-  συμπαιγνία, το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ενημερώνει συνεχώς του πολίτες και οργανώνει την λαϊκή αντίσταση για να αποτραπεί το νέο περιβαλλοντικό μακελειό στην Δυτική Αθήνα.
Ξεκίνησε ήδη η συγκέντρωση χιλιάδων υπογραφών που θα παραδοθούν στην Κυβέρνηση , την Βουλή και την Περιφέρεια Αττικής.
Οργανώνονται συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στα αρμόδια υπουργεία , την περιφέρεια Αττικής και στο κέντρο της Αθήνας.
Είμαστε πολλοί και μας πνίγει το άδικο. Μπορούμε να νικήσουμε. 

Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου