Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Συντονιστικές Επιτροπές Δυτικής Αττικής και Δυτικής Αθήνας : Κάλεσμα για τις 20/5 σε συγκέντρωση στα γραφεία του ΕΔΣΝΑ.



 Σε έκτακτη συνεδρίαση της  Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ αποφάσισε να μετατεθεί η αποσφράγιση των προσφορών, από τις 15/5, στις 20/5 (την άλλη Τετάρτη)
Η απόφαση της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ ΕΔΩ
Μετά από αυτό οι Συντονιστικές Επιτροπές Δυτικής Αττικής και Δυτικής Αθήνας καλούν σε  κινητοποίηση στα γραφεία του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), τα οποία βρίσκονται στην οδό Άντερσεν 6, στο Νέο Ψυχικό, καλούν την Τετάρτη 20 Μάη στις 9 το πρωί με κύριο αίτημα να μην προχωρήσουν εν μέσω πανδημίας, οι σχεδιασμοί κυβέρνησης και Περιφέρειας Αττικής για τη διαχείριση των απορριμμάτων της Αττική

Ολόκληρη η ανακοίνωση των Συντονιστικών  Επιτροπών  Δυτικής Αττικής και Δυτικής Αθήνας ΕΔΩ
Προχτές έγινε  και η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου των που συμμετείχαν οι περιφερειακοί Σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αττικής και οι εκλεγμένοι της στο ΔΣ του Ενιαίου Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής . Την παρουσίαση των θέσεων της ΛΑΣΥ έκανε ο κ. Πρωτούλης μέλος του Π.Γ της Κ.Ε του ΚΚΕ και εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος.
Ολόκληρο το ρεπορτάζ  ΕΔΩ



ΣΧΟΛΙΟ : Σε ότι αφορά την πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης  για την διαχείριση των απορριμμάτων θα επανέλθουμε με αναλυτική κριτική.
Δυστυχώς η πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης  βρίσκεται στον αντίποδα της πρότασης του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ για την υλοποίηση του μοντέλου της αποκεντρωμένης διαχείρισης στην Αττική.
Η ολοκληρωμένη πρόταση του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου