Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Κινητοποίηση για τον καθαρισμό του πάρκου “Αντώνης Τρίτσης”






--
Δημοτική Παράταξη Ιλίου
Αλληλέγγυα Πόλη
Συνεργασία Ριζοσπαστικής Αυτοδιοίκησης
Διεύθυνση: Μενελάου 90, Ίλιον Τ.Κ. 13122
Τηλέφωνο: 212-1052089

5 Ιουνίου 2016: Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στις 9.00 πμ, στηρίζουμε την πρωτοβουλία του συλλόγου “Φίλοι του Πάρκου” για τον καθαρισμό του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης “Αντώνης Τρίτσης”.

Ενώνουμε κι εμείς τις δυνάμεις μας, με άλλες συλλογικότητες, φορείς και εθελοντές, σε μια από κοινού προσπάθεια κινητοποίησης για την αποκομιδή των σκουπιδιών και τη στοιχειώδη συντήρηση ενός από τους σημαντικότερους πνεύμονες πρασίνου της Αττικής. Παράλληλα, καλούμε τους φορείς και τους πολίτες του Ιλίου να στηρίξουν κι εκείνοι έμπρακτα αυτή την πρωτοβουλία.

Δε σταματάμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε την άμεση και οριστική επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει το πάρκο, απέναντι σε κάθε σχέδιο ιδιωτικοποίησής του. Για εμάς, ο μόνος δρόμος για την προστασία και την αναβάθμισή του Πάρκου Αντώνης Τρίτσης, είναι η συγκρότηση ενός υγιούς νέου φορέα διαχείρισης που με ικανή κρατική χρηματοδότηση θα μπορεί να καλύψει τις λειτουργικές δαπάνες του πάρκου και το αναγκαίο προσωπικό για την εύρυθμη λειτουργία του.

Ίλιον, 03/06/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου