Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Ο οικολόγος δήμαρχος !



Ο δήμαρχος που κρύβει τα στοιχεία για τις συγκεντρώσεις των ραδιενεργών στην παλιά χωματερή που προκαλούν ακτινοβολίες πολύ μεγαλύτερες από την φυσική ακτινοβολία με αποτέλεσμα την ανεπανόρθωτη βλάβη της υγείας όλων των ζώντων οργανισμών.
Ο δήμαρχος που εκθέτει σε κίνδυνο χιλιάδες ανθρώπους κρύβοντας για 3 χρόνια τις μελέτες για τα ρυπαντικά φορτία του ΧΥΤΑ .
Ο δήμαρχος που είναι ο μοναδικός στην Περιφέρεια Αττικής που δεν έκανε ούτε τοπικό σχέδιο διαχείρισης όπως είναι υποχρεωμένος από το Εθνικό σχέδιο διαχείρισης και από το ΠΕΣΔΑ.
Ο δήμαρχος που έχει εισπράξει εκατοντάδες εκατομμύρια αντισταθμιστικών για έργα και προγράμματα περιβαλλοντικής προστασίας και δεν έχει διαθέσει ούτε μισό ευρώ για τον σκοπό που τα εισέπραξε.

Ο δήμαρχος που πήγαινε με ολόκληρη αντιπροσωπεία στο Τελ Αβιβ και έκανε μεγάλα συνέδρια στην Φυλή με καθηγητές πανεπιστημίων για να κάνει τον ΧΥΤΑ Φυλής πάρκο σαν την HYRIGIA και τα ξέχναγε όλα την επομένη χωρίς να δώσει πουθενά λογαριασμό.
Ο Δήμαρχος που ήθελε να κάνει εργοστάσιο καύσης απορριμμάτων σε συνεργασία με την WATT αλλά του χάλασε τα σχέδια το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.
Αυτός ο δήμαρχος μας λέει τώρα ότι έχει όνειρο να κάνει την Φυλή πρότυπο δήμο σε θέματα πράσινης ενέργειας σε όλη την Ευρώπη σε συνεργασία με την περιφέρεια Αττικής , να αλλάξει όλες τις λάμπες με led , να γεμίσει όλες τις ταράτσες των δημοτικών κτηρίων με φωτοβολταϊκά , να βάλει ανεμογεννήτριες στην χωματερή και δεν συμμαζεύεται.
Να κάνει την χωματερή πάρκο φωτοβολταϊκών, ανεμογεννητριών, πάρκου νερού από τα στραγγίσματα των απορριμμάτων, αθλητικού πάρκου και πίστας moto cross» !
Και το πιο ωραίο; Κάποιοι θέλουν να πιστέψουμε για τις “αγνές” προθέσεις του και τα “οράματά” του για τον Δήμο Φυλής .
Βρε ουστ απ εδώ..




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου