Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Να μην λερωθούμε στον δήμο Φυλής.



Επειδή ακούγονται διάφορα για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ Φυλής στα θέματα των συνεργασιών σχετικά με τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές..
Προσωπικά πιστεύω πως η απόφαση που θα πάρει η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Φυλής, δεν μπορεί παρά να είναι σύμφωνη με την γενική κατεύθυνση του κόμματος για ευρύτερες δυνατές συνεργασίες, που θα βασίζονται σε συγκεκριμένες προγραμματικές και προοδευτικές συγκλίσεις.

Με την παράταξη του δήμαρχου της Φυλής ασφαλώς και δεν υπάρχει απολύτως κανένα περιθώριο για προγραμματικές και προγραμματικές συγκλίσεις.
Δεν μπορεί η αριστερά να γίνει πλυντήριο για κάποιους ακροδεξιούς και διεφθαρμένους δημοτικούς άρχοντες και τους παρατρεχάμενους τους.
Ο Δήμος Φυλής έχει μετατραπεί σε άντρο διαφθοράς και αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς. Κάθε μέρα που περνάει, μόνοι τους βγάζουν τα άπλυτα τους στην φόρα .
Μια ενδεχόμενη συνεργασία με τον δήμαρχο της Φυλής και την παράταξή του θα σημαίνει πως κάνουμε σοβαρότατη έκπτωση από τις αξίες και τα ιδανικά της αριστεράς για να εξυπηρετήσουμε προσωπικές επιδιώξεις ή φιλοδοξίες κάποιων τοπικών παραγόντων .
Η Ριζοσπαστική Κίνηση Φυλής που στηρίχτηκε και από τον ΣΥΡΙΖΑ , παρά τις αδυναμίες της , τήρησε τις υποσχέσεις της στον λαό της Φυλής για ανυποχώρητο αγώνα προκειμένου να σταματήσει το έγκλημα του ΧΥΤΑ της Φυλής.
Συμμετείχε ενεργά σε όλες τις κινητοποιήσεις του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ και των μαζικών φορέων της περιοχής και κινήθηκε ακόμα και νομικά κατά των αποφάσεων του ΕΔΣΝΑ και των απαράδεκτων μεθοδεύσεων του δήμαρχου της Φυλής.
Η ενδεχόμενη συνεργασία με τον σημερινό δήμαρχο και την παράταξή του θα κηλιδώσει ανεξίτηλα την αριστερά στην περιοχή και για αυτό δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή από τον κόσμο της αριστεράς.

Υ.Γ εμείς ότι έχουμε να πούμε το λέμε επώνυμα και αναλαμβάνουμε και το κόστος. Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανώνυμα blog , δεν βαφόμαστε και δεν χρησιμοποιούμε ψευδώνυμα.

Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου