Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Συγνώμη για την ενόχληση αλλά δεν θα περιμένουμε πρώτα να γίνει το κακό.


Μαθαίνω πως θύμωσαν και στεναχωρήθηκαν κάποιοι φίλοι μου στην Φυλή γιατί έγραψα πως δεν θα πρέπει ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ να συνεργαστεί στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον νυν δήμαρχο.
Λένε οι φίλοι μου πως κακώς έγραψα τώρα κάτι τέτοιο , γιατί η οργάνωση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ στην Φυλή δεν έχει πάρει ακόμα οριστική απόφαση για το τι θα κάνει στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Μα ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που έγραψα τώρα και δεν περίμενα πρώτα να παρθεί η απόφαση και μετά να μιλήσω. Αν είχε γίνει ήδη το κακό , η συζήτηση τώρα θα ήταν εντελώς διαφορετική.

Έγραψα λοιπόν για να πιέσω και εγώ όσο μπορώ για να μην παρθεί ποτέ μια τέτοια απόφαση από την οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ στην Φυλή.
Ας το ξεκαθαρίσουμε άλλη μια φορά . Η στήριξη του νυν δημάρχου από τον ΣΥΡΙΖΑ ισοδυναμεί με πολιτική αυτοκτονία .
Στο “μενού επιλογών” των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ , δεν συμπεριλαμβάνεται και η στήριξη ακροδεξιών δημάρχων.
Όμως ο νυν δήμαρχος Φυλής δεν “ενέχεται” μόνο για τις πολιτικές του απόψεις αλλά και για ένα σωρό άλλα που τα γνωρίζουν καλά οι σύντροφοι, όπως τα γνωρίζει και ο τελευταίος δημότης στην Φυλή.
Ας μιλήσουμε καθαρά λοιπόν . Μια τέτοια επιλογή θα μας λεκιάσει και πολύ φοβάμαι πως ο λεκές αυτός μπορεί να εξαπλωθεί και εκτός Φυλής.
Σε ότι με αφορά , εγώ τέτοιο λεκέ δεν τον δέχομαι και για αυτό μιλώ και έγκαιρα και ανοιχτά.
Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου