Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

ΝΕΟΙ (Ζ)ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ


Απόσπασμα από την απόφαση της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοτικές εκλογές.
Ο ΣΥΡΙΖΑ παλεύει για: “Τη συγκρότηση μετώπου απέναντι στο νεοφιλελευθερισμό, την ακροδεξιά, το φασισμό, τη διαφθορά, τη διαπλοκή, τον ρατσισμό, την ξενοφοβία και την ομοφοβία. Συνεχής και συνεπής υπεράσπιση των πολιτικών και κοινωνικών δικαιωμάτων”.
Και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Φυλή στην προσπάθεια τους να υλοποιήσουν την κομματική γραμμή,   πήγαν και συγκρότησαν μέτωπο με τον Παππού ενάντια στον φιλελευθερισμό , τη διαφθορά και τη διαπλοκή ! Που να το πεις αυτό και να μην γελούν μαζί σου;


Έβγαλαν μάλιστα και ομαδική φωτογραφία για να καλέσουν τους ανθρώπους της αριστεράς στην ομιλία του Παππού.
Και δεν φτάνει αυτό , αλλά υπάρχουν και κάποιοι που  συμβουλεύουν εμάς να μην τους κράζουμε δημοσίως μέχρι τις εκλογές για να μην πάθει ζημιά το κόμμα.
Μα το κόμμα δεν διασύρεται  από εμάς που τα λέμε , αλλά από αυτούς που τα κάνουν. 
Το κόμμα διασύρεται  από αυτούς που γράφουν τις συλλογικές αποφάσεις των οργάνων στα καλαμπαλίκια τους και κάνουν κολεγιές με ακροδεξιούς και διεφθαρμένους για να εξυπηρετήσουν προσωπικά συμφέροντα και φιλοδοξίες .
Αυτοί  λερώνουν την εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ και όχι όσοι την υπερασπίζονται . 
Αυτοί υπονομεύουν τον αγώνα που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ για να μην γυρίσει το παλιό κατεστημένο που λεηλάτησε την κοινωνία. Ο δήμαρχος της Φυλής είναι η χειρότερη version  αυτού του παλιού κατεστημένου . 
Θα πάνε αυτοί με τον Παππού και το επιτελείο του να αγωνιστούν ενάντια στην διαφθορά και την διαπλοκή; Μόνο που θα το πουν αυτό στην Φυλή, θα γελάει ο κόσμος μέχρι δακρύων . 
Μας ρωτούν κάποιοι φίλοι μας που δεν μένουν στην περιοχή: Ρε μήπως αυτοί οι τοπικοί Συριζαίοι κοιμούνται όρθιοι και  δεν τα παίρνουν  χαμπάρι τα έκτροπα που συμβαίνουν στον δήμο;
Μα αυτά που συμβαίνουν σε αυτόν τον δήμο , τα γράφουν ακόμα και   μεγάλες εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας που παρουσιάζουν τον δήμο Φυλής ως πρότυπο κακής διαχείρισης .
Τα ξέρουν όλα λοιπόν και τα ξέρουν καλύτερα και από εμάς γιατί  αυτοί έχουν στενές σχέσεις με τους ανθρώπους που διοικούν τον δήμο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διασύρεται λοιπόν από τους ανθρώπους που ξεφωνίζουν αυτά τα τοπικά στελέχη. Αυτοί που τους ξεφωνίζουν λένε ταυτόχρονα  στον κόσμο πως αυτό που κάνουν αυτά τα στελέχη στην Φυλή , δεν έχει σχέση με την γραμμή του κόμματος και τις αποφάσεις των καθοδηγητικών οργάνων.
Αυτοί που τους ξεφωνίζουν υπερασπίζονται τις αξίες και τα ιδανικά της αριστεράς που κάτι τέτοια στελέχη  τα έχουν κάνει κουρελόχαρτα.

Υ.Γ το χειρότερο είναι πως πήγαν και έμπλεξαν σε αυτή την ιστορία και κάποιους νέους ανθρώπους που πράγματι μπορεί να μην γνωρίζουν τι συμβαίνει με αυτή την δημοτική αρχή. 
Θ.Ε.Μ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου