Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Δυο λόγια για τους απόντες και τους παρόντες στην κατάληψη της Γ΄ Φάσης.


Το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ είχε καλέσει να συμμετέχουν στην κατάληψη της Γ Φάσης όλους τους υποψήφιους δημάρχους Φυλής εκτός του νυν δημάρχου.
Ο νυν δήμαρχος Φυλής που απεργάζεται νέα επέκταση της χωματερής και εξακολουθεί να μην δημοσιοποιεί τις μελέτες για την ρύπανση του ΧΥΤΑ δεν θα μπορούσε να είναι ποτέ καλεσμένος του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.
Όμως οι κύριοι Ν. Ζαπάντης , Α. Κουλοχέρης , Δ. Μπουραίμης και Χ. Ρούσσας είχαν καλεστεί να συμμετέχουν.
Τελικά ο μόνος υποψήφιος δήμαρχος Φυλής που ήρθε στην συγκέντρωση μαζί με τα στελέχη της παράταξης του, ήταν ο Χρήστος Ρούσσας επικεφαλής της παράταξης ΑλλαΖΟΥΜΕ.
Ο Χ. Ρούσσας ήρθε με την παράταξή του χωρίς να ζητήσει να μιλήσει στην συγκέντρωση για να μην θεωρηθεί πως ήρθε για να προβληθεί εν όψη εκλογών και αυτό τον τιμά.
Φυσικά τίποτα δεν είναι τυχαίο . Οι υποψήφιοι δήμαρχοι που δεν ήρθαν στην κατάληψη δεν φοβήθηκαν μην ταυτιστούν με το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.
Εγώ φοβάμαι ότι δεν ήρθαν γιατί δεν σκοπεύουν να πουν ΟΧΙ στην νέα χωματερή.
Αν σκόπευαν να πουν ΟΧΙ στην νέα χωματερή, θα το είχαν δείξει με τις δηλώσεις τους , ή με τα προγράμματά τους και φυσικά κάνοντας τις δικές τους κινητοποιήσεις .
Δεν είναι τυχαίο που στο πρόγραμμα του Χ. Ρούσσα υπάρχει σαφής θέση ενάντια στην Γ Φάση , ενώ στα προγράμματα των άλλων δεν υπάρχει ούτε αναφορά.
Παρ όλα αυτά το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ τους κάλεσε δίνοντάς τους και την ευκαιρία να μιλήσουν στους συγκεντρωμένους για την δική τους θέση στο πρόβλημα.
Ας είναι. Ας ξεκαθαρίσουν την θέση τους για την Γ΄ Φάση και ας μην συμμετέχουν αν δεν θέλουν στις κινητοποιήσεις του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.
Ας πουν τι θα κάνουν στην περίπτωση που εκλεγούν και αν θα αποδεχτούν την ΝΕΑ χωματερή, και ας μην έρθουν ποτέ με το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ . Δεν είναι αυτό το θέμα μας.
3 σημειώσεις :
Σημείωση 1η : Η απουσία του Ν. Ζαπάντη προφανώς δεν οφείλεται στους ίδιους λόγους που είπαμε για τους προαναφερόμενους, αλλά στην γνωστή και απολύτως λαθεμένη στάση του ΚΚΕ απέναντι στο κινήματα που δεν είναι υπό τον έλεγχο του κόμματος.
Σημείωση 2η : Για λόγους αρχών δεν καλούμε ποτέ υποψηφίους της Χρυσής Αυγής και ξεκαθαρίζουμε πως οι άνθρωποι αυτοί είναι ανεπιθύμητοι στις εκδηλώσεις του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ .
Σημείωση 3η : Το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ άντεξε τόσα χρόνια γιατί δεν ταυτίστηκε ποτέ με κανένα κόμμα και καμιά περιφερειακή ή δημοτική παράταξη .
Για εμάς τους ανθρώπους του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ  είναι καλοδεχούμενη η βοήθεια και η συνεργασία των παρατάξεων χωρίς να ταυτίζονται μαζί μας υποχρεωτικά σε ότι λέμε και ότι κάνουμε και φυσικά χωρίς να ταυτιζόμαστε και εμείς μαζί τους. 

Θ.Ε.Μ.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου