Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Κουκούλωμα και από τον Χαρδαλιά για την φωτιά στο ΧΥΤΑ Φυλής ;

 


Όσο λιγότερα γνωρίζουν οι άνθρωποι για τον ΧΥΤΑ τόσο καλύτερα για εμάς.

Αυτό είναι το σλόγκαν του  βρώμικου κυκλώματος που πλουτίζει σε βάρος της υγείας των ανθρώπων στη δυτική Αττική.

Τα παραδείγματα είναι άπειρα . Ας θυμηθούμε τις κρυμμένες μελέτες του δήμαρχου Φυλής , την άρνηση του ΕΔΣΝΑ να δώσει στοιχεία για την σύσταση των ρύπων που προκαλούν την δυσοσμία , την έλλειψη μετρητών για την ατμοσφαιρική ρύπανση και και και …

Και με τη φωτιά στο ΧΥΤΑ στις 26/9 το κύκλωμα προσπάθησε να αποκρύψει στοιχεία για να μην εξαγριωθούν οι ιθαγενείς .

Είδαμε την απάντηση του ΥΠΕΝ ΕΔΩ , και ΕΔΩ στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ας δούμε και την απάντηση του κ. Χαρδαλιά για να πάρουμε μια ιδέα τι γίνεται πίσω από τις πλάτες μας.

Η ερώτηση των βουλευτών ΕΔΩ ήταν απολύτως συγκεκριμένη . Ρωτούσαν «ποιος είναι ο ακριβής αριθμός των πολιτών της περιοχής στους οποίους έφτασε η ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας;»

Δείτε ΕΔΩ και την απάντηση του κ. Χαρδαλιά :   «η ως άνω ειδοποίηση έκτακτης ανάγκης εστάλη άμεσα και ταυτόχρονα σε όλους όσους ήταν εγγεγραμμένοι στην, τεθείσα σε εφαρμογή στο τέλος του 2019, οικεία πλατφόρμα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και είχαν δηλώσει διεύθυνση πέριξ του συμβάντος καθώς επίσης και σε όλες τις συσκευές κινητής τηλεφωνίας που μπορούσαν να το λάβουν και βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή πέριξ του εκδηλωθέντος συμβάντος» .

Ο κ. Χαρδαλιάς δεν απαντά στην ερώτηση για τον ακριβή αριθμό των πολιτών που στάλθηκε το μήνυμα και δεν το κάνει τυχαία.

Όλοι θυμόμαστε πως  εκείνο το βράδυ πάρα πολλοί κάτοικοι της δυτικής Αθήνας δεν έλαβαν μήνυμα από την πολιτική προστασία ενώ οι ίδιοι άνθρωποι τον Αύγουστο είχαν λάβει μήνυμα από την πολιτική προστασία για την φωτιά στη Μεταμόρφωση .

Το βράδυ εκείνο κάποιοι παράγοντες της περιφέρειας Αττικής έλεγαν πως έκανε μαλακία ο Χαρδαλίας που έστειλε μήνυμα για την φωτιά στον ΧΥΤΑ. Αυτό που τους ενδιέφερε ήταν να μην ανοίξουν κουβέντες για την επικινδυνότητα του ΧΥΤΑ και αδιαφορούσαν για την προστασία των πολιτών

Κάποιοι λοιπόν σταμάτησαν την διακίνηση του μηνύματος και για αυτό αποφεύγουν τώρα να απαντήσουν για τον ακριβή αριθμό των πολιτών..   

 Θ.Ε.Μ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου