Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

ΟΜΟΦΩΝΟΣ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΩΡΑ Ο ΝΕΟΣ ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ

 

Η Πραιτωριανή φρουρά* του Πατούλη ομοφώνως  ανέθεσε στον ΗΛΕΚΤΩΡΑ την κατασκευή του νέου ΧΥΤΑ στη Φυλή .

Η Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ λειτουργεί πλέον  ως το μακρύ χέρι των εργολάβων και του Πατούλη.

Επιδεικτικά αγνοεί τις διαμαρτυρίες  των δημάρχων της δυτικής Αθήνας και του Πειραιά για τη νέα χωματερή και τα νέα εργοστάσια στη Φυλή και το Σχιστό  Πειραιά  αλλά και τις διαμαρτυρίες πολλών μελών του Δ.Σ του ΕΔΣΝΑ που αισθάνονται πλέον σαν μαϊντανοί  .

Μια δράκα  ανθρώπων  εξαρτημένων από πολιτικά και  εργολαβικά συμφέροντα σε σύμπλευση με  τους ανθρώπους που θέλουν τα σκουπίδια για πάντα στη Φυλή για να παίρνουν αντισταθμιστικά είναι αυτοί που αποφασίζει για τη ζωή και την υγεία εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων.

 Οι άνθρωποι αυτοί είναι αδίστακτοι και δεν αισθάνονται καμιά ντροπή για αυτά που κάνουν.

Ντροπή θα πρέπει να αισθάνεται η ΠΕΔΑ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής)  που παρακολουθεί αμήχανη τα αίσχη που γίνονται στον ΕΔΣΝΑ χωρίς να παρεμβαίνει .

Οι δήμαρχοι της δυτικής Αθήνας και του Πειραιά πρέπει επιτέλους να πάψουν να παρακολουθούν εκ του μακρόθεν αυτή την κοροϊδία και να αναλάβουν από κοινού πρωτοβουλίες για την ακύρωση των αποφάσεων της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ για τη νέα χωματερή και τα εργοστάσια στη Φυλή και το Σχιστό.

 

* Η Πραιτωριανή φρουρά  ιδρύθηκε από τον αυτοκράτορα Αύγουστο το 31 π.χ. από επίλεκτα στρατεύματα τα οποία σκοπό είχαν να προστατεύουν την ζωή του μονάρχη  από  δολοφονικές  απόπειρες και επέβαλε   το αστυνομικό καθεστώς στην αρχαία Ρώμη..  

η ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση  ΕΔΩ 

Θ.Ε.Μ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου