Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Κρατούν μυστικό που θέλουν να κάνουν τα νέα εργοστάσια !


 

Ο ΕΔΣΝΑ (Πατούλης)  και η διϋπουργική  επιτροπή ΣΔΙΤ αποφάσισαν  να κάνουν δυο εργοστάσια στη Φυλή και το Σχιστό Πειραιά συνολικού κόστους 640.000.000 ευρώ χωρίς μπουν στον κόπο να μας πουν  που σκοπεύουν να τα κατασκευάσουν .

Τα μέλη της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ που έλαβαν την αρχική απόφαση,  δηλώνουν άγνοια για το θέμα και αρνούνται να απαντήσουν σε επανειλημμένα ερωτήματα έγκριτων δημοσιογράφων που ασχολούνται με τον χώρο της αυτοδιοίκησης .

Δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς για ποιο λόγο  κρατούν το στόμα τους κλειστό . Θέλουν να κρατούν τον κόσμο στο σκοτάδι για να μην υπάρξουν αντιδράσεις.

 Οι άνθρωποι έχουν αποκτήσει ειδικότητα στην εξαπάτηση και την κοροϊδία του κόσμου.

Ωστόσο το παράλογο δεν είναι αυτό Το παράλογο είναι που δεν βρίσκεται ένας δήμαρχος ή  ένας περιφερειακός σύμβουλος να απευθύνει ένα επίσημο ερώτημα στον Πατούλη και να του ζητήσει να τον ενημερώσει  που διάολο θα γίνουν αυτά τα εργοστάσια .

Το παράλογο είναι που δεν βρίσκεται ένα πολιτικό κόμμα  να καταθέσει μια ερώτηση στη βουλή και να ζητά επίσημη ενημέρωση για την απόφαση της διϋπουργικής επιτροπής ΣΔΙΤ .

Με μια απλή αίτηση κατάθεσης εγγράφων θα μπορούσαν οι βουλευτές να πάρουν στα χέρια τους,  τους φακέλους των έργων που ενέκρινε η διϋπουργική επιτροπή και  που θα στοιχίσουν 640.000.000 ευρώ. Τόσο απλά.

Είναι πραγματικά δύσκολο να διακρίνει κανείς αν η στάση των δημάρχων και των πολιτικών κομμάτων οφείλεται σε αδιαφορία ή σε ανικανότητα .

Ακριβώς το ίδιο έργο το έχουμε ξαναδεί και με την υπόθεση των κρυμμένων μελετών του δήμαρχου Φυλής που παλεύαμε 2 χρόνια να δοθούν στη δημοσιότητα και δεν έδινε σημασία κανείς με εξαίρεση τον Κρίτωνα Αρσένη που βοήθησε όσο μπορούσε και τον δικηγόρο Βασίλη Παπαστεργίου που κατέθεσε αφιλοκερδώς την μήνυση κατά του δήμαρχου Φυλής .   

Μάλλον θα πρέπει να αρχίσουμε το δημόσιο ξεφωνητό μπας και συγκινηθεί κανείς. 

Θ.Ε.Μ. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου