Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Εκλεκτή ομήγυρις .. να ξερνάς

 

 

Στο εδώλιο παραπέμπεται για να δικαστεί ο «γαλάζιος» πολιτευτής -και φίλος του Άδωνη Γεωργιάδη και του Δήμαρχου Φυλής Παππού - Σταμάτης Πουλής και ακόμη τρία πρόσωπα με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για δεκάδες παράνομες προσλήψεις ημετέρων στο ΚΕΕΛΠΝΟ. ΕΔΩ

 

Πριν από λίγους μήνες πανηγύριζαν οι παπαγάλοι του δήμαρχου Φυλής για Δικαίωση Σταμάτη Πουλή επειδή έστειλε στο αρχείο ο Εισαγγελέας τις καταγγελίες του Παύλου Πολάκη για την υπόθεση με τις φακές ΕΔΩ

Θυμάστε την ιστορία του κ. Πουλή του πρώην προέδρου των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ και εκείνη την τετρασέλιδη αναφορά της αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος στην Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς ;

Η αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος ζητούσε τότε από τους αρμόδιους εισαγγελείς να πράξουν τα δέοντα σε βάρος του εκλεκτού του Άδωνη Γεωργιάδη, καθώς, όπως προέκυψε από ενδελεχή έρευνα, είχε λάβει σε προσωπικό του τραπεζικό λογαριασμό 243.000 ευρώ από το ΚΕΕΛΠΝΟ τα οποία, όταν του ζητήθηκε, δεν ήταν σε θέση να δικαιολογήσει.

Αυτόν τον εκλεκτό κύριο λοιπόν τον τοποθέτησε  ο δήμαρχος Φυλής κ. Παππούς ως διευθύνοντα σύμβουλο  της αναπτυξιακής εταιρείας του δήμου Φυλής.

Και αφού ο κ. Πουλής έκατσε δυο χρόνια ως διευθύνοντας σύμβουλος  της αναπτυξιακής εταιρείας του δήμου Φυλής αργότερα  παραιτήθηκε για να βάλει υποψηφιότητα με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Παππούς γνωστός για την απλοχεριά του και τα Νεοδημοκρατικά του αισθήματα , δεν ήθελε να τον αφήσει να φύγει έτσι με άδεια χέρια και να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του προεκλογικού αγώνα .

Πήρε λοιπόν απόφαση να του δώσει και 37.000 ευρώ για την «παροχή υπηρεσιών συμβούλου για τον συντονισμό, τη παρακολούθηση και την υλοποίηση των απαιτούμενων ενεργειών του δήμου Φυλής στο πλαίσιο της προγραμματικής συμφωνίας με το πανεπιστήμιο δυτικής Αττικής και αναπτυξιακή εταιρεία του δήμου Φυλής» .

 

 


Μπόχα χειρότερη από τα σκουπίδια .. 

 

 

 Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου