Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Μια προσωπική απάντηση στον κ. Πατούλη.

  


Εντάξει το γνωρίζουμε  ότι ο Πατούλης  διακρίνεται για την αμετροέπεια του και πως όταν στριμώχνεται χάνει το έλεγχο και αρχίζει τις προβοκάτσιες αλλά υπάρχουν και όρια .

Στο χτεσινό δελτίο τύπου με τον τίτλο «επτά αλήθειες για το νέο Περιφερειακό Σχεδιασμό Διαχείρισης Αποβλήτων  της Περιφέρειας Αττικής» επιτίθεται στο ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ χωρίς -να το κατονομάζει-  κατηγορώντας το για χυδαία ψέματα,  στοχευμένες ανακρίβειες και  άγνοια για τα πραγματικά δεδομένα του ζητήματος.

Καταλαβαίνουμε τον εκνευρισμό τους .

 Το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ του έχει χαλάσει το αφήγημα της «πράσινης επανάστασης» και  ξεσκεπάζει συνεχώς τις μηχανορραφίες του. Είναι λογικό  που του έχει κάτσει στο στομάχι . Τους έχουμε κάνει τη ζωή δύσκολη με τις παρεμβάσεις μας στις ελεγκτικές αρχές και τους έχουμε υποχρεώσει να δώσουν στοιχεία που τα κρατούσαν  κρυφά στα συρτάρια τους για χρόνια.

Τώρα μας κατηγορεί  ότι στο παρελθόν χτίσαμε πολιτικές και κομματικές καριέρες στην πλάτη των κατοίκων της Αττικής, επενδύοντας στη διαιώνιση των προβλημάτων και  ξεβολευόμαστε επειδή λύνει τα προβλήματα . Χτίσαμε εμείς πολιτικές καριέρες στην πλάτη των κατοίκων της δυτικής Αθήνας και ήρθε ο Πατούλης από το Μαρούσι να τους σώσει ..  

Φυσικά το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ θα του απαντήσει καταλλήλως ..

Όμως πρέπει να γνωρίζει ο κ. Πατούλης -και αυτοί που του γράφουν τα δελτία- , πως υπάρχουν και πράγματα που δεν ανεχόμαστε .

Με αυτούς που θέλουν να διαιωνίζεται το έγκλημα της Φυλής είμαστε σε διαρκή πόλεμο από την δεκαετία του 80 όταν ο κ. Πατούλης δεν ήξερε ούτε που πέφτει η Φυλή.

Ο κ. Πατούλης είναι αυτός που δεν θέλει να αλλάξει τίποτα και για αυτό διπλασιάζει τη χωρητικότητα του ΧΥΤΑ από 4.000.000 κμ σε 8.000.000 κμ. 

Για αυτό κάνει διαγωνισμό για το νέο υπερεργοστάσιο με ΣΔΙΤ (30 χρόνια).

 Για αυτό παρατείνει τον αποτεφρωτήρα στη Φυλή για άλλα 25 χρόνια . 

Για αυτό αναβαθμίζει το ΕΜΑΚ να δέχεται 100.000 τόνους  βιοαπόβλητα .  

Αν ψάχνει να βρει που είναι η μαφία των σκουπιδιών να κοιτάξει στον περίγυρο του . Στους συνεργάτες του στον ΕΔΣΝΑ, στους βασιλιάδες των σκουπιδιών του δήμου Φυλής  και στους εργολάβους που  λυμαίνονται τον ΕΔΣΝΑ .

Ο κ. Πατούλης είναι η χαρά των εργολάβων των σκουπιδιών και πάει πολύ να  κατηγορεί εμάς ότι εξυπηρετούμε  οικονομικά συμφέροντα .  Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί ..

 Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου