Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

à la carte ευαισθησίες του Σωκράτη Φάμελλου.




Καλά τώρα ανακάλυψε ο Σωκράτης Φάμελλος  ότι τα εναλλακτικά καύσιμα SRF/RDF που παράγονται στην Ελλάδα δεν ικανοποιούν τις προβλέψεις της Εθελοντικής Συμφωνίας ΥΠΕΝ-Τσιμεντοβιομηχανίας γιατί δεν εφαρμόζονται οι διαδικασίες ανακύκλωσης και διαλογής στην πηγή και δεν υπάρχουν σύγχρονα εργοστάσια ανάκτησης ανακυκλώσιμων και επεξεργασίας του μη ανακυκλώσιμου κλάσματος ;

Όταν λέγαμε εμείς πως  το παραγόμενο SRF/RDF από το ΕΜΑΚ Φυλής- και όχι μόνο-  είναι ακατάλληλο για εναλλακτικό καύσιμο μας έλεγαν κολλημένους και γραφικούς.
Όταν λέγαμε είναι λάθος να  κάνουμε πρώτα θηριώδεις  Μονάδες Επεξεργασίας  χωρίς να  έχουν εξαντληθεί ΟΛΕΣ οι διαδικασίες επαναχρησιμοποίησης, ανακύκλωσης και ανάκτησης υλικών  με προδιαλογή,  είναι σαν να βάζουμε το κάρο μπροστά από το άλογο μας έλεγαν ιδεοληπτικούς.  
Όταν λέγαμε πως η καύση SRF/RDF στην τσιμεντοβιομηχανία είναι το τυράκι στη φάκα για τις μονάδες καύσης σαν και αυτές που σχεδιάζει τώρα ο κ. Πατούλης στη δυτική Αθήνα και τον Πειραιά μας έλεγαν Κασσάνδρες και καχύποπτους .
Το πολυδιαφημισμένο ΕΜΑΚ Φυλής , έστελνε χιλιάδες τόνους SRF/RDF στο Βόλο και διάφοροι καραγκιόζηδες είχαν πιάσει στασίδι στα κανάλια για να πείσουν τους αφελείς πως το SRF/RDF του ΕΜΑΚ είναι κατάλληλο για καύση στην τσιμεντοβιομηχανία.
Οι άνθρωποι στη δυτική Αθήνα υποφέρουν από τη λειτουργία του ΕΜΑΚ που έχει στοιχίσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και οι κάτοικοι του Βόλου υποφέρουν από την μόλυνση που προκαλεί η καύση του  SRF/RDF που παράγεται στο ΕΜΑΚ και στα Ιταλικά σκουπιδοεργοστάσια. 
Αλλά η δυτική Αθήνα και ο Βόλος δεν είναι  στην εκλογική περιφέρεια του κ. Φάμελλου.
à la carte ευαισθησίες είναι αυτές.
 Θο, Κύριε, φυλακν τ στόματί μου κα θύραν περιοχς περ τ χείλη μου μεγάλη βδομάδα που είναι..

Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς .

η επερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου