Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Δήμαρχος Πετρούπολης Στ. Βλάχος : Καταχρηστική η απόφαση του ΕΔΣΝΑ για το νέο ΧΥΤΑ στη Φυλή.


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ κ. Βλάχου . 

Με αφορμή την απαράδεκτη απόφαση του ΕΔΣΝΑ για νέα χωματερή στη Φυλή,   ο δήμαρχος Πετρούπολης κ. Στ. Βλάχος με παρέμβασή του ασκεί δριμύτατη κριτική στις πρακτικές και τις αποφάσεις της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ και ζητά την άμεση ανάκληση της απόφασης . 
 To είχαμε γράψει σε προηγούμενο μας σημείωμα στις 29.4 :  "με αυτές  τις  πολιτικές  ο ΕΔΣΝΑ απονομιμοποιείται πολιτικά και ηθικά. 
Για πρώτη φορά στην ιστορία του ΕΔΣΝΑ , υπάρχουν τόσες  αποφάσεις δημοτικών συμβουλίων της δυτικής Αθήνας των δήμων του Πειραιά και της ανατολικής Αττικής που εναντιώνονται στις αποφάσεις της Ε.Ε .

Περιφερειακές και δημοτικές παρατάξεις , πολιτικά κόμματα , περιβαλλοντικές οργανώσεις καταγγέλλουν μαζικά τις αποφάσεις και τις πρακτικές της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ .
Η ΠΟΕ-ΟΤΑ δηλώνει ανοιχτά πως δεν θα ανεχτεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η αθλιότητα . Και όλα αυτά είναι μόνο η αρχή" .ΕΔΩ
Δεν πρόλαβαν να περάσουν 4 μέρες από το δημοσίευμα και οι εξελίξεις μας δικαιώνουν . Ο ΕΔΣΝΑ δέχεται πλέον ομαδικά πυρά ! 
Ο δήμαρχος Πετρούπολης κ. Στ. Βλάχος , η Ν.Ε Δυτικής Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ , κ. Β. Σίμος πρώην δήμαρχος Πετρούπολης καταγγέλλουν ως απαράδεκτη την απόφαση της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ .
Το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στο ΕΔΣΝΑ επισημαίνει : " ο ΕΔΣΝΑ να έχει μετατραπεί, από σύνδεσμος αυτοδιοικητικών, σε σύνδεσμο εξυπηρέτησης εργολαβικών συμφερόντων. Οι δήμοι της Αττικής πληρώνουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στον ΕΔΣΝΑ, τα οποία αντί να αξιοποιηθούν για τη ριζική αλλαγή του παρωχημένου συγκεντρωτικού μοντέλου διαχείρισης αποβλήτων, καταλήγουν στις τσέπες των εργολάβων". 

Η επιστολή του δήμαρχου Πετρούπολης : ΕΔΩ

H ανάρτηση του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ : ΕΔΩ

Η ανακοίνωση της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ : ΕΔΩ

Η επιστολή του κ. Σίμου : ΕΔΩ

Σημείωση : Υπάρχουν  δεκάδες  ανακοινώσεις φορέων κατά της απόφασης της Ε.Ε και αναμένονται ακόμα περισσότερες τις επόμενες μέρες .
Σε επόμενη ανάρτηση θα κάνουμε προσπάθεια να τις δημοσιεύσουμε .

Θ.Ε.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου