Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

η σύνδεση δεν ήταν εφικτή !


Διαβάστε  ΕΔΩ  την εξαιρετική ανάλυση  του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ για την "έρευνα" της ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ


Προσέξτε τι λέει το τοξικό δίδυμο της Φυλής (Παππούς – Μπουραίμης)   για τη νέα μονάδα 450.000 τόνων με ΣΔΙΤ και καύση στη Φυλή σε «έρευνα» της ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ ..  

1)   Ερώτηση ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ :   Θα κατασκευαστεί νέα μονάδα επεξεργασίας στη Φυλή, χωρητικότητας 450.000 τόνων (350.000 σύμμεικτα + 100.000 ΒΑΑ) ;

Απάντηση : Με βάση τον ισχύοντα περιφερειακό σχεδιασμό που ψηφίστηκε το 2016, προβλέπεται μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων (ΜΕΑ) στον κεντρικό τομέα και όχι στον Δήμο Φυλής. Δεν προκύπτει από πουθενά, ότι η μονάδα του κεντρικού τομέα έχει χωροθετηθεί στον ΧΥΤΑ Φυλής, ούτε υπάρχει σχετικό νομικό υπόβαθρο.

Ποια είναι η αλήθεια; Πατούλης : «Είχαμε πει ότι θα προχωρήσουμε στην κατασκευή 3 νέων μονάδων επεξεργασίας απορριμμάτων για τις ανάγκες του Κεντρικού Τομέα στη Φυλή, του Πειραιά στο Σχιστό, και της Βορειοανατολικής Αττικής στο Γραμματικό. Σας ανακοινώνω σήμερα ότι οι φάκελοι ΣΔΙΤ των έργων ήδη προετοιμάζονται, ενώ μερικές μέρες πριν προκηρύχθηκαν οι μελέτες πλήρους τεχνικού σχεδιασμού και περιβαλλοντικών αδειοδοτήσεων για τις μονάδες του Κεντρικού Τομέα και του Πειραιά». 

2)   Ερώτηση ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ  : Η δημοπράτηση για την κατασκευή της νέας αυτής μονάδας θα γίνει με τις ψήφους των Χρήστου Παππού και Δημήτρη Μπουραΐμη;

Απάντηση : Οι Χρήστος Παππούς και Δημήτρης Μπουραΐμης δεν ψήφισαν ποτέ δημοπράτηση για την κατασκευή τέτοιας μονάδας. Δε μπορεί, άλλωστε, να υπάρχει δημοπράτηση, δίχως χωροθέτηση. Αν υπήρχε, θα έπρεπε να είχε αποφασιστεί, εγκριθεί και ψηφιστεί όταν κυβέρνηση ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ και Περιφερειάρχης Αττικής η Ρένας Δούρου και να προβλεπόταν στον Περιφερειακό Σχεδιασμό του 2016.

Ποια είναι η αλήθεια; Στις 30.4.2020 η Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ σε τηλεφωνική συνεδρίαση  αποφάσισε την έγκριση των τευχών δημοπράτησης για τη σύναψη συμβάσεων με αντικείμενο τις μελέτες ωρίμανσης για την υλοποίηση της μονάδας επεξεργασίας απόβλητων (ΜΕΑ) Π.Ε. Κεντρικού Τομέα και  Π.Ε.  Πειραιά (απόφαση 140/30.4.2020).
Η  απόφαση λέει ότι  με τον τον κ. Παππού και τον κ. Μπουραίμη «δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία με τον Πρόεδρο και ως εκ τούτου δεν ψήφισαν για το συγκεκριμένο θέμα».
Μας δουλεύουν ψιλό γαζί ..
Για τα άλλα θέματα της ίδιας συνεδρίασης, όπως η έγκριση πρακτικών του διαγωνισμού για το ΕΜΑΚ, κατέστη δυνατή η επικοινωνία και ψήφισαν !!!
Τι συνέβη  λοιπόν ; Απλά οι πονηροί  «φρόντισαν» να μην φανεί  ότι συμφωνούν και αυτοί  με την κατασκευή της νέας μονάδας και βρήκαν την αστεία δικαιολογία ότι δεν κατέστη δυνατή η τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο !
Ενώ για τον διαγωνισμό του ΕΜΑΚ που έγινε στην ίδια συνεδρίαση κατέστη δυνατή η τηλεφωνική επικοινωνία και ψήφισαν !  
Νομίζουν ότι με τα παπαγαλάκια που ταΐζουν μπορούν να κοροϊδεύουν όλο τον κόσμο. 

Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου