Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Η γίδα δεν κατέβηκε από την πλάτη του δήμαρχου Φυλής.


Ότι και να κάνει ο Δήμαρχος  της Φυλής  το σκάνδαλο με τις μελέτες  της ASPROFOS δεν θα μπορέσει ποτέ να το κουκουλώσει .
Τις μελέτες αυτές  τις είχε παραγγείλει ο ίδιος τον Οκτώβριο του 2015  και τις έκρυβε σαν επτασφράγιστο μυστικό  μέχρι  τον  Μάρτιο του 2018 που τις ανακάλυψε το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.
Αρχικά έλεγε  πως αυτές οι μελέτες δεν υπάρχουν και μετά έλεγε  πως δεν τις είχε πληρώσει στην  ASPROFOS και δεν τις είχε παραλάβει !

Όταν κατάλαβε πως το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ τις είχε ήδη στα χέρια του (ανεπίσημα) και είχε και  αποδείξεις ότι οι μελέτες αυτές έχουν πληρωθεί  προσπάθησε να βγάλει τις μελέτες αναξιόπιστες  (μαϊμού ).
Τότε λοιπόν με καθυστέρηση  2  χρόνων και 3 μηνών ( 20.3.18 ) απευθύνθηκε στην ΕΕΑΕ η οποία αμφισβήτησε την εγκυρότητα των μελετών μόνο σε ότι αφορά το ζήτημα των ευρημάτων που αφορούν την ραδιενεργό ακτινοβολία.  
Προσπάθησε μάλιστα να παραπλανήσει για πολλοστή φορά όλο τον κόσμο δημοσιεύοντας το αίτημα του στην ΕΕΑΕ έχοντας σβήσει την ημερομηνία που κατέθεσε το αίτημα για να μην φανεί η καθυστέρηση των 2.5 χρόνων.
Όμως και πάλι το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ τον έκανε τσακωτό γιατί μετά από αίτημά μας  η ΕΕΑΕ υποχρεώθηκε να απαντήσει επίσημα ότι ο δήμαρχος  ζήτησε την γνώμη της στις 20.3.18 με πάνω από 2 χρόνια καθυστέρηση !   ΕΔΩ
Από τον Μάρτιο του 2018 ο δήμαρχος έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να μην πάρει το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ επίσημα τις μελέτες στα χέρια του αλλά δεν ήξερε που είχε μπλέξει ..
Στις 27.1.2020 υποχρεώθηκε τελικά να μας παραδώσει τις μελέτες δυνάμει εισαγγελικής παραγγελίας ύστερα από τη μήνυση που του κάναμε στις  14.6.2019 . ΕΔΩ    ΕΔΩ
Επί της ουσίας τώρα . Εμείς δημοσιεύσαμε τις μελέτες που έχει παραγγείλει ο ίδιος ο δήμαρχος χωρίς να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε απολύτως τίποτα .
Αν οι μελέτες αυτές είναι «μαϊμού»  το ξέρει μόνο ο ίδιος και η ASPROFOS που εξακολουθεί ακόμα και σήμερα να μην μιλά για τον «φόνο».
Για αυτό λέμε πως η γίδα δεν κατέβηκε και δεν πρόκειται να κατέβει από την πλάτη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου