Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

καλώς τα παιδιά τα εργαζόμενα του Φορέα – Φάρου !


    

δείτε  ΕΔΩ το ντοκιμαντέρ της ΠΟΕ-ΟΤΑ για τα εργοστάσια που ήθελαν οι συνδικαλιστές  του ΕΔΣΝΑ !

Να λοιπόν που μετά τον κ. Πατούλη μίλησαν και οι συνδικαλιστές του ΕΔΣΝΑ ασκώντας αυστηρή κριτική στην Ρένα Δούρου γιατί φοβούνται να μην “αμαυρωθεί” ο ΕΔΣΝΑ από τις αστοχίες της . 
Η ανακοίνωση του σωματείου ΕΔΩ
Καλώς τους υπερασπιστές του Φορέα – φάρου που επιτυχώς έχει διαχειριστεί ως σήμερα τα σκουπίδια της Αττικής !

Μιλούν λες και το έγκλημα του ΧΥΤΑ της Φυλής δεν το έχει κάνει ο Φορέας – Φάρος του ΕΔΣΝΑ αλλά οι κάποιοι ανώνυμοι που δεν τους γνωρίζει κανείς. 
Όταν όλοι γνωρίζουν τον πρωταγωνιστικό  ρόλο του ΕΔΣΝΑ στο πιο παρωχημένο , το πιο αναποτελεσματικό και το πιο συγκεντρωτικό μοντέλο διαχείρισης απορριμμάτων αυτοί μιλούν για Φορέα – Φάρο!
Αυτοί οι συνδικαλιστές που πολεμούσαν λυσσασμένα όποιον τολμούσε να μιλήσει για το κλείσιμο του ΧΥΤΑ και όποιον τολμούσε να μιλήσει για το ΕΜΑΚ και τα εργολαβικά συμφέροντα που λυμαίνονται τον ΕΔΣΝΑ ,τώρα φοβούνται μην κακοχαρακτηριστεί  ο ΕΔΣΝΑ από τις αστοχίες της Ρένας Δούρου και των συνεργατών της !
Μιλούν αυτοί που είχαν ταχθεί ανοιχτά υπέρ των 4 μονάδων του κ. Σγουρού που θα γινόταν με ΣΔΙΤ και οι 2 από αυτές θα γινόταν εντός της ΟΕΔΑ Φυλής ! 
Αυτοί που δεν δίστασαν να “δίνουν” συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ στα ΜΑΤ και να σπάνε τις απεργίες της ομοσπονδίας που αγωνιζόταν κατά των σχεδίων των εργολαβικών συμφερόντων .
Μιλούν αυτοί που δεν ήθελαν να κάνουν οι δήμοι της Αττικής τοπικά σχέδια διαχείρισης .
Μιλούν αυτοί που δεν έχουν πει μια κουβέντα ποτέ για το εργολαβικό πάρτι που γίνεται τόσα χρόνια στον ΕΔΣΝΑ γιατί έχουν σχέσεις εξάρτησης από τα εργολαβικά συμφέροντα.
Μιλούν αυτοί που δεν έχουν ζητήσει ούτε μια φορά να κλείσει ο ΧΥΤΑ Φυλής , που δεν έχουν ζητήσει ποτέ να κλείσει το ΕΜΑΚ , που δεν έχουν ζητήσει ποτέ να μην γίνει επέκταση του ΧΥΤΑ στην Γ΄ Φάση .
Αυτοί οι άνθρωποι δεν ζήτησαν ποτέ να δημοσιευθούν οι μελέτες για τα ρυπαντικά φορτία του ΧΥΤΑ που κρύβει τόσα χρόνια ο δήμαρχος Φυλής και ας έχουν χαθεί οι ζωές τόσων εργαζομένων στον ΧΥΤΑ Φυλής από καρκίνο του πνεύμονα.Τόσο πολύ νοιάζονται για την ζωή των εργαζομένων των δήμων που πάνε στην χωματερή και των κατοίκων της περιοχής.
Αυτοί που έτρεχαν προεκλογικά να κλείνουν συμφωνίες "αγνώστου περιεχομένου" μεταξύ του κ. Πατούλη και του κ. Σγουρού σε ταβέρνες της Ανατολικής Αττικής έχουν το θράσος να μιλούν. 
Όλοι έχουν δικαίωμα να κάνουν κριτική στα λάθη και τις αστοχίες της Ρένας Δούρου και  πιο πολύ από όλους δικαιούνται να κάνουν κριτική οι κάτοικοι της δυτικής Αθήνας και της Δυτικής Αττικής.  
Όμως αυτοί που τόσα χρόνια παλεύουν να μην κλείσει η Φυλή και να μην θιγούν τα εργολαβικά συμφέροντα που λυμαίνονται τον ΕΔΣΝΑ,  δεν δικαιούνται δια να ομιλούν όπως έλεγε και ένας μακαρίτης .
Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου