Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Αποκάλυψη τώρα ! νέες επεκτάσεις και νέα χωματερή μέσα στην εγκατάσταση της Φυλής .


Το εμπιστευτικό έγγραφο του ΕΔΣΝΑ που “διέρρευσε"  ο κ. Πατούλης αποκαλύπτει το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος στον ΧΥΤΑ Φυλής .

Ο ΧΥΤΑ Φυλής θα έπρεπε να έχει κλείσει από το 2017 αλλά με τις δυο “εσωτερικές” επεκτάσεις που έγιναν το 2017 και το 2018 άντεξε ως τώρα.  
Κάνουμε λοιπόν  μια προσπάθεια αποκρυπτογραφήσουμε τι λέει αυτό το κείμενο χωρίς περαιτέρω σχόλια.
Τι "νέο" μαθαίνουμε λοιπόν από αυτό το κείμενο;

Το πρώτο που μαθαίνουμε είναι πως ο ΧΥΤΑ Φυλής τελικά αντέχει μέχρι τον ερχόμενο Νοέμβριο . Σημείωση: Εμείς το φωνάζαμε από καιρό ότι δεν αντέχει ο ΧΥΤΑ , αλλά μας έλεγαν πως αυτά είναι ανέκδοτα και πως δεν υπάρχει deadline για την Φυλή..
 Μαθαίνουμε πως έχει ληφθεί απόφαση για την σύναψη 2ης συμπληρωματικής σύμβασης για την Β Φάση που σημαίνει ότι θέλει ο ΕΔΣΝΑ να “τεντώσει” κι άλλο  την Β Φάση,  για να αντέξει ο ΧΥΤΑ μέχρι τον Μάρτιο του 2020.
Μαθαίνουμε επίσης πως έχει ξεκινήσει η διαδικασία σύνταξης Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών στο πλαίσιο της σύμβασης για την Α Φάση για να δεχτεί άλλα 800.000 κ.μ . Σημείωση : πρόκειται για νέο πανωσήκωμα πάνω στο πανωσήκωμα που αποφασίστηκε το 2018 .
Και φυσικά όλα αυτά δεν φτάνουν για να βρεθεί μια βραχυπρόθεσμη λύση. Από το έγγραφο του ΕΔΣΝΑ  μαθαίνουμε πως εξετάζονται σενάρια για χώρους εντός της ΟΕΔΑ καθώς και οι βέλτιστοι μέθοδοι δημοπράτησης προκειμένου να κατασκευαστεί και νέος χώρος ή νέοι χώροι αγνώστου μεγέθους ως το Φθινόπωρο του 2020 !
Σημείωση : όσο απίστευτα και αν φαίνονται  τα παραπάνω , θα πρέπει να  γνωρίζουμε πως υπάρχουν και άλλα πράγματα ακόμα πιο απίστευτα που έχουν συμβεί από την ημέρα που δόθηκε αυτό το εμπιστευτικό έγγραφο στον κ. Πατούλη και σχέδια για εργοστάσια καύσης επίσης στην Φυλή που ετοιμάζονται από  το «περιβάλλον»  Μητσοτάκη- Πατούλη.  
Αλλά για αυτά θα πρέπει να περιμένουμε την δημοσίευση των αποφάσεων της συνεδρίασης της Ε.Ε της 19ης Ιουλίου και  το έκτακτο σχέδιο δράσης του κ. Πατούλη και της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου