Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ : Περισσότερο από μισό εκατομμύριο ευρώ σε απευθείας αναθέσεις 25χίλιαρων έδωσε μέσα σε 3 ημέρες η διοίκηση Παππού. Δείτε που πήγαν


 ΣΧΟΛΙΟ : αν είναι έτσι η  "χρηστή διαχείριση",  η ρεμούλα πως είναι; 
Θ.Ε.Μ
Με το… δεξί για τις απευθείας αναθέσεις των 25 χιλιάδων ευρώ (που δεν πάνε στον επίτροπο για έλεγχο) μπήκε το 2019 για το Δήμο Φυλής, αφού η διοίκηση Παππού διέθεσε περισσότερο από μισό εκατομμύριο ευρώ (560.000 για την ακρίβεια) σε μόλις 3 μέρες!
Είκοσι πέντε τέτοιες αναθέσεις (25) τον αριθμό έφερε, προς το παρόν, στην επιφάνεια η υποψήφια δημοτική σύμβουλος της ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Κατερίνα Παρτσινέβελου – Παναγοπούλου, οι οποίες εγκρίθηκαν σε ημερομηνίες μέσα σε διάστημα 3 ημερών στις γιορτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, οι απευθείας αναθέσεις μέσα στο Δεκέμβριο είναι δεκάδες και κινούνται όλες στα όρια των ποσών που δεν ελέγχονται από τον επίτροπο.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι περισσότερες αφορούν σε υπηρεσίες αμφιβόλου  χρησιμότητας για το Δήμο ενώ όλες οι εταιρίες στις οποίες ανατέθηκαν βρίσκονται εκτός Δήμου, ακόμα και στη Θήβα και τη Λάρισα!
Δείτε παρακάτω τις απευθείας αναθέσεις που έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας από τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ:




 ΠΗΓΗ: http://doxthi.gr/66864/perissotero-apo-miso-ekatommyrio-eyro-se-apeytheias-anatheseis-25chiliaron-edose-mesa-se-3-imeres-i-dioikisi-pappoy-deite-poy-pigan/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου