Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

δήμος Φυλής : νομίζουν πως απευθύνονται σε ηλίθιους ..



Σύμφωνα με το Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων (ΕΣΔΑ) όλοι οι δήμοι έχουν την υποχρέωση να εφαρμόζουν τοπικά σχέδια διαχείρισης απορριμμάτων τα οποία μάλιστα ενσωματώνονται στα περιφερειακά σχέδια (ΠΕΣΔΑ).

Σύμφωνα με το περιφερειακό σχέδιο της Αττικής, η παρακολούθηση της υλοποίησης των στόχων του ΠΕΣΔΑ είναι άμεσα συναρτώμενη με την παρακολούθηση της υλοποίησης των Τοπικών Σχεδίων Διαχείρισης .
Σε ολόκληρη της περιφέρεια Αττικής ο μόνος δήμος που δεν διαθέτει τοπικό σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων είναι ο δήμος Φυλής.
Και όμως οι άνθρωποι αυτοί έχουν το θράσος να λένε πως “η ανακύκλωση περνά από τον δήμο Φυλής” και πως είναι πρωτοπόροι ανάμεσα στους δήμους της Αττικής!!

Όλα αυτά γιατί η “Ανταποδοτική Ανακύκλωση Α.Εθα διαθέσει στον δήμο Φυλής -όμως κάνει σε όλη την Ελλάδα - για δυο βδομάδες ένα διώροφο λεωφορείο για την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των μαθητών.
Για δυο βδομάδες λοιπόν που θα βρίσκεται το λεωφορείο στην περιοχή της Φυλής, άρχισαν να γράφουν για μεγάλα οικολογικά βήματα και για το στραμμένο βλέμμα στις μελλοντικές γενιές ..
Οι άνθρωποι νομίζουν πως μιλούν σε κρετίνους που μπορούν να τους σερβίρουν ότι μπούρδα να είναι αρκεί να είναι πασπαλισμένη με μεγάλα λόγια για πρωτοπορίες και παραμύθια της Χαλιμάς.
Νομίζουν που απευθύνονται σε ηλίθιους .. 
Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου