Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Όταν η υποκρισία περισσεύει ..


Στις 27/12/2018 συνεδρίασε η η Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ υπό την προεδρία της κ. Δούρου. Η πρόσκληση ΕΔΩ  . Το 15ο θέμα της συνεδρίασης αφορούσε την : Λήψη απόφασης παροχής πληρεξουσιότητας σε δικηγόρο για παράσταση στο ΣτΕ επί αίτησης ακύρωσης του Δήμου Φυλής.

Πρόκειται για την αίτηση ακύρωσης του δήμου Φυλής στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της απόφασης της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ για το περίφημο “πανωσήκωμα” στην Α Φάση του ΧΥΤΑ.
Ο ΕΔΣΝΑ λοιπόν αποφάσισε να ορίσει πληρεξούσιο δικηγόρο για να παραστεί στο ΣτΕ και να αντικρούσει την προσφυγή του δήμου Φυλής .

Προσέξτε τώρα τι έγινε στην συγκεκριμένη συνεδρίαση και πόσο περισσεύει η υποκρισία.
Ενώ το 15ο θέμα αφορούσε τον δήμο Φυλής και την προσφυγή στο ΣτΕ , ο κ. Παππούς την κοπάνισε στα γρήγορα από την συνεδρίαση μόλις συζητήθηκε το 1ο θέμα και ο κ. Μπουραίμης απείχε από την ψηφοφορία του 15ου θέματος!
Αυτή ήταν η μαχητική στάση των κ.κ Παππού και Μπουραίμη στην συνεδρίαση της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ !
Τουμπεκί ψιλοκομμένο λοιπόν οι τοπικοί άρχοντες της Φυλής στην συνεδρίαση της Ε.Ε υπό την κ. Δούρου . Ούτε κουβέντα! Εκεί έβαλαν την ουρά στα σκέλια και δεν τόλμησαν να ψηφίσουν κατά της απόφασης του ΕΔΣΝΑ που στρεφόταν κατά του δήμου Φυλής !
Μόνο για εμάς κουβαλούσαν νταήδες για να μας δείρουν στην συγκέντρωση του συλλόγου τριτέκνων όταν συζητήθηκε η απόφαση για το “πανωσήκωμα”..
Στην Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ έκαναν τις όρνιθες..


Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου