Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Σωματεία και Φορείς Δυτικής Αθήνας και Δυτικής Αττικής : Παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 21 Ιούνη ώρα 15.30 στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

 

Δελτίου Τύπου
«Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να κλείσει οριστικά ο ΧΥΤΑ Φυλής.
ΟΧΙ άλλο καρκίνο – ΟΧΙ άλλη υποβάθμιση της ΖΩΗΣ μας»
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η νέα σύσκεψη Σωματείων και Φορέων της Δυτικής Αθήνας και Δυτικής Αττικής για την κλιμάκωση του αγώνα ενάντια στη συνέχιση της λειτουργίας του ΧΥΤΑ Φυλής, τη Δευτέρα 18 Ιούνη στο Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου.
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο φόντο των εξελίξεων στο ΧΥΤΑ Φυλής με την καθίζηση που υπέστη το τελευταίο διάστημα και με μεγάλο όγκο σκουπιδιών να συσσωρεύονται στις γειτονιές της Αττικής.
Στη σύσκεψη εκτιμήθηκε θετικά η μεγάλη κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιούνη και ομόφωνα αποφασίστηκε η συνέχεια και η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων από τα Σωματεία και τους Φορείς της Δυτικής Αθήνας και της Δυτικής Αττικής που συμμετείχαν στη σύσκεψη. 
Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:
Παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 21 Ιούνη ώρα 15.30 στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.  Για την κινητοποίηση θα δρομολογηθούν πούλμαν από τις εξής περιοχές: Άνω Λιόσια, 14.15 τριγωνική πλατεία (πίσω από το Δημαρχείο), Κόκκινος Μύλος, 14.30 Τριγωνική πλατεία, Μενίδι, 14.40 πλατεία Καράβου, Πετρούπολη, 14.15 πλατεία Ηρώων, Ίλιον, 14.30 στον ΟΤΕ, Άγιοι Ανάργυροι, 14.40 στο Δημαρχείο.
Επίσης καλούν σε συγκέντρωση στην Αθήνα την πρώτη εβδομάδα του Ιούλη και πορεία διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εσωτερικών. Σύντομα θα ανακοινωθεί ημερομηνία και ώρα της συγκεκριμένης κινητοποίησης.
19-6-2018
        Σωματεία και Φορείς Δυτικής Αθήνας και Δυτικής Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου