Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Μιλάμε για κανονικό πάρτι εκατομμυρίων στην Φυλή. ( απίστευτες καταγγελίες Αβράμη και Τσουμπρή ).


ΣΧΟΛΙΟ : Οι  επικεφαλής  των παρατάξεων ΕΥΠΟΛΙΣ κ.  Γ. Αβράμης και της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Δ. Τσουμπρής,  με καταγγελίες τους κάνουν λόγο για αδιαφανείς διαδικασίες στην Οικονομική Επιτροπή και το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Φυλής  που αποφασίζουν για έργα και αποζημιώσεις εργολάβων αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ.
Παραθέτουμε ασχολίαστες τις ανακοινώσεις των 2 δημοτικών παρατάξεων .

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Λαϊκή Συσπείρωση Φυλής διαμαρτύρεται για την αντιδημοκρατική λειτουργία της Οικονομικής Επιτροπής, με ευθύνη του Προέδρου της και Δημάρχου Παππού Χρήστου.
Ο Πρόεδρος της Ο.Ε ή όποιος προεδρεύει προσπαθεί να «υφαρπάξει» την ψήφο των μελών της μειοψηφίας (αφού η πλειοψηφία πρέπει να λέει πάντα ναι), χωρίς να μπορούμε να έχουμε πλήρη εικόνα για τα θέματα που εισηγούνται.
Συγκεκριμένα:

  1. Πολλές φορές δεν παίρνει μέρος ο εισηγητής.
  2. Σε προηγούμενες συνεδριάσεις έφεραν τρία (3) θέματα για ασφαλτοστρώσεις δρόμων με προϋπολογισμό περίπου 4 εκατ. € (δεν πιστεύουμε να έχουν σχέση με τις εκλογές που έρχονται). Η Λαϊκή Συσπείρωση Φυλής θεωρεί πως έχουν δικαίωμα οι κάτοικοι της Φυλής να έχουν δρόμους καλούς  χωρίς λακκούβες, όμως παρόλο που συμφωνούμε, το καταψηφίσαμε γιατί δεν μας έδωσαν στοιχεία σε ποιούς δρόμους θα πέσει η άσφαλτος, ώστε να μπορούμε να ελέγχουμε αν πράγματι η άσφαλτος θα πέσει παντού.
  1. Στην Οικονομική Επιτροπή στις 12/06/2018, υπήρχε θέμα για κατασκευή νέων πλατειών και επισκευή υφιστάμενων, με προϋπολογισμό 2.223.000 €. Συμφωνούμε να γίνουν και νέες πλατείες και να επισκευαστούν αυτές που έχουν πρόβλημα, το καταψηφίσαμε όμως το θέμα, γιατί παρά την επιμονή μας δεν μας έδωσαν εικόνα, ούτε πόσες πλατείες θα γίνουν, ούτε σε ποιούς χώρους.
Υπάρχουν ακόμη πολλά τέτοια παραδείγματα που τα καταγγέλλουμε και ζητάμε από την Διοίκηση του Δήμου και τον Δήμαρχο, που είναι και Πρόεδρος της Οικονομικής επιτροπής να χειρίζεται καλύτερα τέτοια θέματα γιατί αφορούν χρήματα που πληρώνουν οι δημότες

Για την Λαϊκή Συσπείρωση
Δημήτριος Τσιουμπρής
Δημοτικός Σύμβουλος
Μέλος Οικονομικής Επιτροπής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου