Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Διαβάστε την απόφαση - ντροπή του Δ.Σ Φυλής του 2004 για να καταλάβετε τι συμβαίνει αυτά τα χρόνια



Δημοσιεύουμε ξανά την απόφαση – ντροπή του δημοτικού συμβουλίου Φυλής του 2004 με τον τίτλο “Λήψη απόφασης για κατανομή αντισταθμιστικών οφελών προς τους οχλούμενους Δήμους από τον ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων” .

Με αυτή την απόφαση ΕΔΩ κ. Μπουραΐμης παραχώρησε την έκταση του δήμου Φυλής στον ΕΔΣΝΑ προκειμένου να κάνει εγκαταστάσεις διαχείρισης απορριμμάτων με τον απαράβατο όρο ότι ο δήμος θα λαμβάνει αντισταθμιστικά!!!
Θαυμάστε με πόση δουλικότητα αποδέχτηκαν τον νόμο 3164/03 της κ. Παπανδρέου που ενέκρινε τον χώρο του δήμου Φυλής ως κατάλληλο να φιλοξενεί σκουπίδια.
Σημειώστε πως ο Ν.3164/03 ενέκρινε 6 χώρους ΕΔΩ για όλη την δυτική Αττική αλλά κανείς άλλος δήμαρχος δεν δέχτηκε να γίνει στον τόπο του χωματερή παρά μόνο ο κ. Μπουραΐμης ! 
Προσέξτε πως το δημοτικό συμβούλιο δεν βάζει κανένα όρο στον ΕΔΣΝΑ ούτε για το πόσα κ.μ.  σκουπιδιών θα πέσουν στον χώρο , ούτε για το μέχρι πότε θα ρίχνει ο ΕΔΣΝΑ τα σκουπίδια εκεί , ούτε για το τι άλλες εγκαταστάσεις θα γίνουν στον χώρο.
Σημείωση : σε αυτή την 20ετία στο χώρο που παραχωρήθηκε στον ΕΔΣΝΑ έγινε και το περίφημο ΕΜΑΚ και ο Αποτεφρωτήρας επικινδύνων νοσοκομειακών αποβλήτων .
Να ποιοι είναι αυτοί που υπογράφουν και σήμερα στα μουλωχτά να γίνει και νέα χωματερή στην Φυλή.
Μιλούν για την 20ετή σύμβαση παραχώρησης στον ΕΔΣΝΑ αλλά δεν αναφέρουν ποοι  ήταν αυτοί που υπέγραψαν την σύμβαση ούτε το περιεχόμενό της . 
Έχουν το θράσος να  λένε πως η νέα χωματερή που ψήφισαν την 1η Αυγούστου προβλέπεται από την σύμβαση που υπέγραψαν οι ίδιοι με τον ΕΔΣΝΑ το 2004! 
Ότι και να πει κανείς για αυτούς είναι λίγο.. 

Υ.Γ σήμερα διάβασα άρθρο της κ Πιρπινιά της ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ που λέει πως  "Ο Δημήτρης Μπουραΐμης έχει πληρώσει πολύ ακριβό τίμημα για αυτήν την άρνηση στο πρόσφατο παρελθόν και ο Χρήστος Παππούς έχει δηλώσει κατηγορηματικά προς όλους τους τόνους ότι η χωματερή γεμίζει και φεύγει". 
Στο τέλος θα βγάλουν τους μακελάρηδες και αντιστασιακούς που πλήρωσαν ακριβό τίμημα για την αντιστασιακή τους δράση.  Μόνο ποιο ήταν το τίμημα ξέχασαν να μας πουν.
 Θ. Ε.Μ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου