Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Χ Ω Μ Α Τ Ε Ρ Η - P R O J E C T !!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ PROJECT
Μετά την προβολή της ακτιβιστικής performance Quitting που πραγματοποιήθηκε έξω από τον ΧΥΤΑ Φυλής, ανακοινώσαμε τη δημιουργία ενός project πολιτιστικών δράσεων με στόχο την αφύπνιση και κινητοποίηση όλων στο επείγον ζήτημα της χωματερής και της διαχείρισης των απορριμμάτων,της περιβαλλοντικής καταστροφής, της κοινωνικής υποβάθμισης που έχει υποστεί ο τόπος μας και η ζωή μας.

Σας καλούμε λοιπόν να κινηθούμε και να κινήσουμε τον προβληματισμό και τα συναισθήματά μας απέναντι στην οικολογική καταστροφή της χωματερής σε μια performance που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στο επίπεδο τμήμα της έκτασης που προορίζεται για επέκταση της Γ΄ φάσης, δίπλα στην υφιστάμενη εγκατάσταση.
Δεν θα χορέψουμε, δεν θα δείξουμε φιγούρες, δεν θα αναμετρηθούμε σε χορευτική δεινότητα. Θα διαμαρτυρηθούμε με την αλήθεια των σωμάτων μας, με τη δύναμη του συνόλου. Χωρίς ντουντούκες, χωρίς πανό, θα περπατήσουμε απλά και θα σχηματίσουμε κάτι με το σώμα μας,
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Η δράση θα βιντεοσκοπηθεί από τη Laure Vermeersch και θα αποτελέσει μέρος του ντοκιμαντέρ της “Athenian Material”, που θα προβληθεί στην Ευρώπη.
Οι συναντήσεις–πρόβες θα γίνονται Κυριακές στην αίθουσα του Proastio art. Δεν είναι απαραίτητο να έρθετε σε όλες τις συναντήσεις για να μετέχετε.
Σκοπός είναι να διαδοθεί και κάθε φορά να έρχεται και νέος κόσμος.
*10 Νοεμβρίου 12.00 – 2.00
*17 Νοεμβρίου 12.00 – 2.00
Ελάτε να «ψιθυρίσουμε» δυνατά την αντίθεσή μας!
Δηλώσεις συμμετοχής inbox
ή μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο proastio art
2102470604
699 3954907
Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου