Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Τι κάνουμε τώρα με τους αδίστακτους ; Θα τους το χαλάσουμε το πάρτι;



Τι κάνουμε τώρα με τους αδίστακτους ; Θα τους το χαλάσουμε το πάρτι;
Οι αδίστακτοι του ΕΔΣΝΑ συνεχίζουν να προκαλούν . Προχτές αποσφράγισαν τις προσφορές των εργολάβων χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς. Τους έχουν όλους χεσμένους. Και τους δημάρχους της δυτικής Αθήνας και τους βουλευτές και τα κινήματα και τους πολίτες .

Οι άνθρωποι μαζεύονται κρυφά και συνεδριάζουν προκειμένου να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για την νέα χωματερή στην Φυλή και λένε άσε τα κορόιδα να φωνάζουν .
Υπάρχει ένας κύκλος ανθρώπων που γνωρίζει πότε γίνονται οι συνεδριάσεις , ποιοι γράφουν τις εισηγήσεις (ο κ. Πρωτούλης είπε στο περιφερειακό συμβούλιο πως τις εισηγήσεις την Ε.Ε τις γράφουν στελέχη του εργολάβου !) , ποιοι και πότε καταθέτουν προσφορές κλπ κλπ.
Αυτός ο κύκλος στον οποίο συμμετέχουν τα μέλη της Ε.Ε με τους τοπικούς άρχοντες της Φυλής (Παππούς και Μπουραΐμης) να πρωταγωνιστούν , υπηρεσιακά στελέχη , νομικοί σύμβουλοι , συνδικαλιστές και άνθρωποι του εργολάβου είναι αυτός που κάνει τώρα όλη την βρώμικη δουλειά.
Πέντε σύμβουλοι και καμιά δεκαριά υπηρεσιακοί παράγοντες έχουν αναλάβει τον ρόλο του νεκροθάφτη .
Το ερώτημα είναι τι κάνουμε εμείς.
Θα κάνουμε κάτι να τους χαλάσουμε το πάρτι ;
Πριν μερικά χρόνια η ΠΟΕ-ΟΤΑ τους κυνηγούσε από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο και από συνεδρίαση σε συνεδρίαση . Ο κ. Σγουρός κουβαλούσε διμοιρίες των ΜΑΤ για να συνεδριάσει το Δ.Σ του ΕΔΣΝΑ και το περιφερειακό συμβούλιο.
Τελικά μόνο αυτή την γλώσσα καταλαβαίνουν οι αδίστακτοι . Τους χρειάζεται μια νέα Κερατέα στα δυτικά για ψάχνουν να βρουν τρύπα να κρυφτούν .
Το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ το επαναλαμβάνει συνεχώς : “ο διαγωνισμός αυτός πρέπει να ακυρωθεί, στην πράξη, πάση θυσία. Για να γίνει αυτό πρέπει να συγκλίνουν όλα τα ρεύματα των κοινωνικών αντιστάσεων, που αναπτύσσονται και πάλι, μέσω των φορέων και των συλλογικοτήτων των δήμων της Δυτικής Αθήνας και της Δυτικής Αττικής. Ένα ουσιαστικό πλαίσιο διεκδικήσεων που εκφράζει την πλειοψηφία των πολιτών έχει υιοθετηθεί στην πράξη και θα ήταν κρίμα να ακυρωθεί, στο όνομα επιμέρους διαφορετικών προσεγγίσεων δευτερεύουσας σημασίας”.
Μπορούμε να τα καταφέρουμε ; πρέπει να το αποδείξουμε ..
Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου