Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Πήραν ένα μικρό μάθημα σήμερα . Εμείς δεν αστειευόμαστε !



Η σημερινή παρέμβαση των φορέων στον ΕΔΣΝΑ υποχρέωσε τα μέλη της Ε.Ε να αναβάλουν για άλλη μια φορά την συνεδρίαση για τον διαγωνισμό για την νέα χωματερή στην Φυλή .
Τους είχαμε υποσχεθεί (σαν ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ) πως δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί και εμείς τις υποσχέσεις μας τις κρατάμε .
Η αστυνομική δύναμη που είχαν επιστρατευσει δεν μπόρεσε να κρατήσει έξω από τα γραφεία του ΕΔΣΝΑ τα μέλη των φορέων που πήγαν να ζητήσουν την ανάκληση της 248/19 απόφασης για την νέα χωματερή στην Φυλή. 
Η σημερινή νίκη είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί δείχνει ποιές είναι οι πραγματικές  δυνατότητες της λαϊκής κινητοποίησης. 

Το κίνημα για το οριστικό κλείσιμο της εγκατάστασης της Φυλής αν μαζικοποιηθεί και οργανωθεί καλά είναι βέβαιο ότι μπορεί να τα καταφέρει. 
Το 2013 τα καταφέραμε και σταματήσαμε το καταστροφικό σχέδιο των 4 μονάδων επεξεργασίας με ΣΔΙΤ που οι 2 από αυτές θα γινόταν στην Φυλή , αλλά έγινε η μισή δουλειά . 
Ο στόχος μας σήμερα είναι να κλείσει ολόκληρη η εγκατάσταση και να μπεί η περιοχή σε πρόγραμμα περιβαλλοντικής αποκατάστασης. 
Το βέβαιο είναι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. 
Αρκεί κάθε φορά να είμαστε όλο και πιο πολλοί και να τους δώσουμε να καταλάβουν πως εμείς δεν αστειευόμαστε. 
Αν ξεσηκωθεί ο κόσμος στην δυτική Αθήνα τα γεγονότα της Κερατέας θα μοιάζουν με παιδικό πάρτι . Αυτό πρέπει να καταλάβουν.

Αν το καταφέρουμε  καμία δύναμη δεν μπορεί να μας σταματήσει . Εμείς θα τους σταματήσουμε. 
Θ.Ε.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου