Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Τα παρατράγουδα μιας αθλιότητας .


Λοιπόν ας ξεκινήσουμε από τα γνωστά  .

Την απόφαση για την νέα χωματερή την πήραν η Ρένα Δούρου με τους 2 σκουπιδοφύλακες της Φυλής ( Παππού – Μπουραίμη )  τον Άρη Βρούστη γνωστό για τα  φιλοεργολαβικά  του  αισθήματα (sic)   και ένα αναπληρωματικό μέλος της Ε.Ε και τον κ. Δαμιανό που πήγε στην συνεδρίαση προκειμένου να υπάρξει απαρτία .

Αυτοί λοιπόν οι 5 άνθρωποι αποφάσισαν να γίνει μια νέα χωματερή στην Φυλή γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια και κόμματα και  παρατάξεις , και στενούς συνεργάτες και  δημοτικά συμβούλια και φυσικά όλους εμάς τους εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους της Δυτικής Αθήνας που ζούμε όλη μας την ζωή δίπλα στην χωματερή .


 Όλοι αυτοί όταν έμαθαν για την απόφαση της 1ης Αυγούστου έπεσαν ξεροί . Σημ: Βέβαια αν μας άκουγαν όλα αυτά τα χρόνια θα ήξεραν που πάει η δουλειά . Αλλά...
Ας δούμε και λίγα άγνωστα ..

Οι μόνοι που γνώριζαν για αυτή την απόφαση ήταν ένα συγγενικό πρόσωπο της κ. Δούρου , ο νομικός σύμβουλος του ΕΔΣΝΑ , ο διευθυντής του ΧΥΤΑ , ο κ. Πατούλης και φυσικά κάποια στελέχη του εργολάβου που κάνει κουμάντο στον ΧΥΤΑ. Σημ: για αυτούς τουλάχιστον μάθαμε  εμείς..

Καμιά δεκαριά άνθρωποι λοιπόν  όλοι – όλοι (για τους δικούς του λόγους ο κάθε ένας από αυτούς),  συναποφάσισαν να κάνουν στην Φυλή μια νέα χωματερή και όχι μόνο. Έχουν συμφωνήσει και για την αύξηση της δυναμικότητας του ΕΜΑΚ και για την μετατροπή του ΚΔΑΥ της WATT σε μονάδα επεξεργασίας. 

Και όλα αυτά τα ωραία μέσα στην εγκατάσταση της Φυλής. Είναι απολύτως βέβαιο πως θα γίνουν και νέες εγκαταστάσεις (πιθανότατα μονάδα καύσης ) πλησίον της ΟΕΔΑ Φυλής.

Αυτοί οι 10 άνθρωποι λοιπόν λειτουργώντας  αυτόνομα και εξωθεσμικά μας έχουν βάλει τώρα να τρέχουμε .

Εμείς τρέχουμε σαν τρελοί και αυτοί δεν έχουν μπεί καν  στον κόπο να δώσουν μια εξήγηση για την απόφασή τους.

 Εμείς αποφασίζουμε χωρίς να δίνουμε λογαριασμό πουθενά και εσείς τώρα κόψτε τον λαιμό σας . Έτσι  σκέφτονται αυτοί οι άνθρωποι.

Η Ρένα Δούρου τα κατάφερε να βραχυκυκλωσει όλον τον ΣΥΡΙΖΑ με την απόφασή της . Οι δημοτικές παρατάξεις της ριζοσπαστικής αριστεράς  στους δήμους  Πετρούπολης και   Αγίων  Αναργύρων – Καματερού , ψήφισαν στα δημοτικά συμβούλια να ανακληθεί η 248/19 απόφαση και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δυτικού τομέα στηρίζουν την συμφωνία των 7 δημάρχων της δυτικής Αθήνας .

Ο βουλευτής της δυτικής Αττικής (που ανήκει και ο δήμος Φυλής),  4 μηνες τώρα σφυρίζει κλέφτικα . Το ίδιο και ο  ΣΥΡΙΖΑ Φυλής ο οποίος στις δημοτικές εκλογές στήριξε τον νυν δήμαρχο της Νέας Δημοκρατίας και έκτοτε αγνοείται η τύχη του .

Αλλά όλα αυτά για την κ. Δούρου είναι ψιλά γράμματα .  Αυτή φρόντισε για τον εαυτό της (να μην έχει δικαστικές περιπέτειες ) και εξέθεσε ανεπανόρθωτα και κόμμα και παράταξη.

Γιατί τα λέμε τώρα όλα αυτά; Για δυό λόγους .

Ο πρώτος λόγος είναι για να καταλάβουμε όλοι πως παίρνονται οι μεγάλες αποφάσεις στην χώρα της φαιδράς πορτοκλέας .

Ο δεύτερος είναι για να καταλάβουμε όλοι πως δεν οφείλουμε κανένα σεβασμό σε πρόσωπα που μας  γαμούν την ζωή  για να εξυπηρετήσουν τη πάρτη τους .

Υ.Γ:  ξέρω ότι πολλοί θα με χαρακτηρίσουν σκληρό και αγενή για αυτά που γράφω. Τους πληροφορώ πως κάνουν μεγάλο λάθος . Ούτε σκληρός είμαι, ούτε αγενής. Σκληροί και ανάγωγοι είναι αυτοί που παίρνουν αυτές τις αποφάσεις .

Θ.Ε.Μ  

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου