Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ : Ναί η Φυλή ΜΠΟΡΕΙ να κλείσει τώρα. Υπάρχει λύση !

Την Τρίτη 12/11/19 το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ θα παρουσιάσει τις θέσεις του για :
το οριστικό κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής και την αποκεντρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής .
Το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ πιστεύει πως το κίνημα για το οριστικό κλείσιμο της εγκατάστασης της Φυλής  οφείλει να έχει επεξεργασμένες θέσεις και απαντήσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα ερωτήματα που αφορούν την σημερινή πραγματικότητα και την πρόταση διεξόδου.
Το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ γνωρίζει καλά πως μετά από τα όσα έγιναν και όσα δεν έγιναν τα τελευταία χρόνια τα χρονικά περιθώρια για να αλλάξουν τα πράγματα στένεψαν πολύ.

Εμείς που συμμετέχουμε στο ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ αντιλαμβανόμαστε πως το νέο πολιτικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί σε όλα τα επίπεδα δεν ευνοεί πολιτικές σε φιλοπεριβαλλοντική κατεύθυνση και πως τα ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα πιέζουν προκειμένου να υιοθετηθούν πολιτικές όμως η καύση ή οι θηριώδης μονάδες επεξεργασίας και η ιδιωτικοποίηση όλων των τομέων της διαχείρισης απορριμμάτων από την αποκομιδή ως την τελική διάθεση. 
Θα απαντήσουμε με ποιον τρόπο ΜΠΟΡΕΙ να κλείσει η εγκατάσταση της Φυλής χωρίς να πνιγεί η Αττική στα σκουπίδια και θα μιλήσουμε ξεκάθαρα για το ζήτημα των νέων χώρων τελικής διάθεσης προκειμένου να κλείσει ο ΧΥΤΑ της Φυλής.
Γνωρίζουμε πως οι ευκολίες , οι αερολογίες , οι λαϊκισμοί και οι κακώς εννοούμενοι τοπικισμοί κάνουν κακό στο κίνημα και δίνουν άλλοθι σε αυτούς που δεν θέλουν να αλλάξει το παρωχημένο συγκεντρωτικό μοντέλο διαχείρισης με βάση την Φυλή .
Το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ με την πρωτοβουλία του θέλει να συμβάλει στην δημιουργία ενός μαζικού κινήματος στην δυτική Αθήνα - Αττική καλά εξοπλισμένου με θέσεις και επιχειρήματα γιατί μόνο έτσι μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Την Τρίτη 12/11/19 το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ξεκινά από το Ίλιον την παρουσίαση των θέσεων και φιλοδοξεί να φτάσει η φωνή του και σε πολλούς ακόμα δήμους της Αττικής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου