Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

190.000 στο νομικό σύμβουλο για το ΝΕΟ εργοστάσιο στη Φυλή !


Σε τηλεφωνική συνεδρίαση !!!  η Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ αποφάσισε να δώσει 190.000 + ΦΠΑ σε νομικό σύμβουλο  προκειμένου να συνδράμει νομικά τον ΕΔΣΝΑ για το νέο εργοστάσιο του «Κεντρικού Τομέα Αθηνών »  που δεν θα γίνει στον κεντρικό τομέα,  αλλά στη Φυλή !

Το νέο εργοστάσιο θα γίνει με ΣΔΙΤ δηλαδή θα είναι ιδιωτικό με τουλάχιστον 27 χρόνια σύμβαση , θα έχει δυναμικότητα 450.000 τόνων  και  θα περιλαμβάνει και καύση  !  
Αλλά επειδή οι φωστήρες του ΕΔΣΝΑ πιθανολογούν ότι θα υπάρξουν πιθανές ενστάσεις και προσφυγές αποφάσισαν να δώσουν 190.000 +ΦΠΑ σε νομικό σύμβουλο για νομική υποστήριξη !
Διαβάστε (και φρίξτε )  την απόφαση : ΕΔΩ
Το αστείο είναι ότι στην απόφαση αναφέρεται  πως μειοψήφησαν (από το τηλέφωνο) ο δήμαρχος Φυλής Παππούς και το έτερο μέλος του τοξικού διδύμου Μπουραίμης,   χωρίς όμως να εξηγούν γιατί μειοψήφησαν ! Νομίζουν οι κουτοπόνηροι πως μπορούν να μας κοροϊδέψουν ..
Μας  καταστρέφουν με τα νέα εργοστάσια και το νέο ΧΥΤΑ στη Φυλή , μας βάζουν το χέρι στην τσέπη κανονικότατα και μας δουλεύουν και από πάνω .
Αλλά αυτοί κάνουν την δουλειά τους ..
Με αυτούς που είναι να απορεί κανείς είναι  με τους δημάρχους και τα δημοτικά συμβούλια της δυτικής Αθήνας που δέχονται ακόμα να πληρώνουν εισφορές  και αντισταθμιστικά στον ΕΔΣΝΑ .
Και κερατάδες και δαρμένοι πάει πολύ!  δεν μπορούν να το καταλάβουν  αυτό οι δημοτικοί μας άρχοντες; 

 Θ.Ε.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου