Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Κρίτων Αρσένης : Καταγγελία προς τους Επιθεωρητές Περιβάλλοντος για την δυσοσμία . (σχόλιο)



Αναδημοσιεύω την ανάρτηση του Κρίτωνα Αρσένη στο FACEBOOK :
«Κατέθεσα έγγραφη καταγγελία προς τους Επιθεωρητές Περιβάλλοντος για την δυσοσμία από τον ΧΥΤΑ Φυλής, που πλήττει σχεδόν κάθε βράδυ Πετρούπολη, Αγίους Αναργύρους – Καματερό και άλλες περιοχές της Δυτικής Αθήνας. Η καταγγελία κατατέθηκε μετά από επίσημη επίσκεψή μου στην υπηρεσία, όπου συζητήθηκε η έως τώρα πορεία των ελέγχων. Εντόπισα ότι δεν είχε γίνει αντιληπτό ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα που εμφανίζεται τις βράδυνες ώρες και οι έως τώρα έλεγχοι της υπηρεσίας πραγματοποιούνταν τις πρωινές ώρες. Για το λόγο αυτό, κατέθεσα εγγραφή καταγγελία ζητώντας έλεγχο του ΕΜΑΚ και ΧΥΤΑ Φυλής κατά τις βραδινές ώρες» .


ΣΧΟΛΙΟ : αναρωτιέμαι αν υπάρχει άλλη χώρα στον πλανήτη που μπορεί να συμβαίνει αυτό: Να υπάρχει για χρόνια ολόκληρα αφόρητη δυσοσμία σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων και επισήμως να μην γνωρίζει κανείς την προέλευσή της .
Ούτε το υπουργείο περιβάλλοντος , ούτε ο αρμόδιος φορέας (ΕΔΣΝΑ) , ούτε οι Δήμοι της περιοχής , ούτε οι επιθεωρητές περιβάλλοντος !
Για  τον τρόπο λειτουργίας των επιθεωρητών Περιβάλλοντος υπάρχουν πολλές καταγγελίες (που έχουν φτάσει και στην δικαιοσύνη)  καθώς πλήθος περιβαλλοντικών παραβάσεων  «θάφτηκαν» είτε με αναιτιολόγητες καθυστερήσεις ή και με απευθείας υπηρεσιακή εντολή.
Μην πάει ο νους σας λοιπόν στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας κλπ.  Η εξήγηση βρίσκεται στην διαφθορά που έχει διαποτίσει τους πάντες και τα πάντα. 

Θ.Ε.Μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου