Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Οι παπαγάλοι έχασαν και την αίσθηση της όσφρησης !



Οι διαμαρτυρίες των κατοίκων της δυτικής Αθήνας για την αφόρητη δυσοσμία από την χωματερή δεν αποτελούν «θέμα» για τους παπαγάλους των σκουπιδιών.
 Τι και αν  φωνάζουν οι άνθρωποι που δεν τολμούν να ανοίξουν τα παράθυρα του σπιτιού τους ή να βγουν στο μπαλκόνι τους;

 Οι παπαγάλοι σφυρίζουν αδιάφορα και κάνουν το κορόιδο. Η ανυπόφορη μπόχα από το ΕΜΑΚ Φυλής δεν αποτελεί είδηση ή αντικείμενο σχολιασμού για τους παπαγάλους του δήμαρχου Φυλής και του λόμπι των σκουπιδιών
Δημοσιεύουν έρευνες μαϊμού για μα μας πείσουν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με την περιβαλλοντική επιβάρυνση από την εγκατάσταση της Φυλής.  «Οι έλεγχοι στην περιοχή του ΧΥΤΑ είναι σταθεροί και συστηματικοί, έτσι αν η περιβαλλοντική επιβάρυνση είχε ξεπεράσει τα επιτρεπτά όρια, θα έπρεπε να είχε σταματήσει η λειτουργία του» μας λένε . Να μην ανησυχούμε για τις επιδημιολογικές έρευνες !  «Οι επιδημιολογικές μελέτες για να παράξουν ασφαλή συμπεράσματα, πρέπει να διαρκέσουν τουλάχιστον μια 10ετία».(ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ - ΠΙΤΣΟΥΝΙ ΣΙΤΥ) .
Οι παπαγάλοι φοβούνται μην τυχόν και θιγούν τα συμφέροντα του ΕΔΣΝΑ και κυρίως μην θιγούν τα συμφέροντα του εργολάβου που λειτουργεί το ΕΜΑΚ  (ΗΛΕΚΤΩΡ).
Αυτός είναι ο ρόλος των τοπικών ΜΜΕ της δυτικής Αττικής που σιτίζονται από το λόμπι των σκουπιδιών .
Στην ανάγκη χάνουν και την όσφρηση τους ! 

Θ.Ε.Μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου