Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ
Συντονισμός πολιτών και συλλογικοτήτων
για το οριστικό κλείσιμο της Φυλής

Καλούμε κάθε συλλογικότητα να πάρει θέση για το τεράστιο πρόβλημα της χωματερής. Αυτό αφορά ιδιαίτερα τις συλλογικότητες, που έχουν δώσει το παρών σε συναντήσεις και δράσεις του Συντονισμού, αλλά και κάθε άλλη. Με συνεργασία, αγώνα και αλληλεγγύη μπορούμε να τα καταφέρουμε.  

Οι 11 συλλογικότητες, που συνδιοργανώνουν την εκδήλωση και δραστηριοποιούνται για το κλείσιμο της χωματερής και της Φυλής, της ΟΕΔΑ είναι οι ακόλουθες: ΕΛΜΕ, Ενεργοί Πολίτες, Ομάδα Τέχνης Δρώμενα, ΠΡΩΣΥΝΑΤ, Σύλλογοι Γεννηματά, Γονέων ΕΠΑΛ, Επτανήσιων, Λίμνης,  Τριτέκνων, Τσουκλιδίου, Ριζοσπαστική Κίνηση Φυλής.

Κι ως τώρα άλλες 5 συλλογικότητες και σωματεία υποστηρίζουν τον αγώνα για το κλείσιμο της χωματερής χωρίς να συμμετέχουν στη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης. Είναι ο Σύλλογος γονέων του 7ου Δημοτικού Α. Λ., οι καθηγητές από την υπόλοιπη Δυτική Αττική, οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί του Δήμου Φυλής, η Διαρκής Κίνηση Χαϊδαρίου, η Αλληλέγγυα Πόλη Ιλίου και η Αριστερή Συσπείρωση Μηχανικών στην Αττική.

Και ο πρώτος Δήμος, που γνωρίζουμε ότι σε αυτήν τη φάση δηλώνει ξεκάθαρα ότι πρέπει να κλείσει άμεσα η χωματερή, είναι ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ. Ο Δήμος Φυλής κι άλλοι γειτονικοί Δήμοι που υποφέρουν από το έγκλημα της χωματερής και της ΟΕΔΑ τι κάνουν;;;


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ
ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ ΤΕΛΟΣ!!!

Δεν υπάρχει κάτοικος του Δήμου Φυλής, της Δυτικής Αττικής και Δυτικής Αθήνας, που δεν γνωρίζει τις βαρύτατες συνέπειες που έχει για την ζωή μας η εγκατάσταση του ΧΥΤΑ Φυλής.

Η ρύπανση του αέρα και των νερών, η δυσοσμία, οι αρρώστιες, η κοινωνική υποβάθμιση, η εγκληματικότητα, η διαφθορά, σχετίζονται άμεσα με την λειτουργία του ΧΥΤΑ, που κάνει τη ζωή μας αβίωτη και πρέπει να κλείσει. 

 ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016, στις 8.30μ.μ.

 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ


Συντονισμός πολιτών και συλλογικοτήτων για το οριστικό κλείσιμο της Φυλής
e-mail: oxi.xyta.filis@gmail.cοm                f/b: Χωματερή ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου