Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Κώστας Βάβουλας:" Το κωμειδύλλιο του ΔΣ της 27/7/16 του Δ. Φυλής και η δήθεν απάντηση."

Ανηθοποιοί πολιτικάντηδες της πλάκας έπαιξαν στο θεατρικό έργο "Κλείνουμε τη χωματερή" . Νόμισαν ότι με αυτό τον τρόπο θα αντιμετωπίσουν την μαζική συγκέντρωση της πλατείας που πραγματικά πιστεύει τον αγώνα για το οριστικό κλείσιμο της χωματερής. Σε αυτό το ΔΣ έγινε οφθαλμοφανές πρώτον ότι ο κύριος Γεωργιάδης, μέλος της αντιπολίτευσης και της παράταξης του κυρίου Μπουραΐμη προσεχώρησε ανεπιστρεπτί(;) στην αναρχοδεξιά παράταξη του Δημάρχου (Το ίδιο παιχνίδι είχε παίξει και στην περίοδο 2006 έως 2010 επί δημαρχίας Παππού και τότε εξ'ού και το ερωτηματικό).
Δεύτερον, έγινε παραδοχή της πλήρους προσχώρησης στην παράταξη του κ. Παππού της συνεργαζόμενης δημοτικής συμβούλου κυρίας Χ. Κουράση που εξελέγη με το ψηφοδέλτιο του κύριου Σάββα Σάββα.
Τρίτον, απεδείχθη περιτράνως η πλήρης και άνευ όρων παράδοση του κ. Παππού στον κύριο Πατούλη, τον θεωρητικό της διαχείρισης των απορριμμάτων από τα ιδιωτικά συμφέροντα. Ο συγκεκριμένος δήμαρχος Αμαρουσίου ανέλαβε να πολεμήσει με όλα τα μέσα τον ενιαίο σύνδεσμο, που δεν εξυπηρετεί πια τα συμφέροντα που ο ίδιος θέλει και

έπεισε τον κ. Παππού να ζητήσει να λειτουργεί η χωματερή και ταυτόχρονα να αναπλαστεί όπως στο Τελ Αβίβ για να μπορεί να φέρνει φυσικά και ο ίδιος τα σκουπίδια του εδώ όπως και πολλοί άλλοι δήμοι. Την ίδια στιγμή, ο κ. Παππούς ευχαριστούσε την Περιφερειάρχη Αττικής κ. Δούρου για τα 10 εκατομμύρια € που δίνει για την αντιπλημμυρική προστασία του Δήμου Φυλής. Και με το χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα δηλαδή. Αυτή είναι η πολιτική Κυριάκου και Ν.Δ.- βόμβες στα θεμέλια παντού.
Τέταρτον, όσον αφορά τον αχταρμά της δήθεν απόφασης με τις ευχές που εκφράζει ειδικά στο πρώτο μέρος, έχω να πω ότι δεν πρόκειται για απόφαση διεκδίκησης καθότι δεν καταργεί όλες τις συμβάσεις του Δήμου Φυλής με τον Ενιαίο Σύνδεσμο για τα σκουπίδια, δεν προτείνει συγκεκριμένες ενέργειες για την υλοποίηση των δήθεν αιτημάτων τους, δεν έχει χρονοδιάγραμμα, δεν κινητοποιεί τον λαό της Φυλής, αντιθέτως, τον γράφει στα Α… Α του όπως είπε ο δήμαρχος το συγκεκριμένο ΔΣ. Θεωρώ ανεπίτρεπτο αυτές οι εκφράσεις να χρησιμοποιούνται δημόσια και δει σε ΔΣ από το δήμαρχο, αλλά ταυτόχρονα θεωρώ ανεπίτρεπτο η πραγματική αντιπολίτευση να μην απαιτεί να επανέλθει στην τάξη. Την ασχετοσύνη, την αδιαφορία και το ξεπούλημα του τόπου και το κωμειδύλλιο που είδαμε θα το αντιμετωπίσουμε με γνώση και πάλη και προσπάθεια ευνοϊκής για τον τρόπο επίλυσης του προβλήματος. Όσο για το θέατρο το γράφουμε στα παλιά μας τα παπούτσια όπως λέει ο λαός μας.
ΠΗΓΗ:  http://paraponofylis.blogspot.gr/2016/08/27716.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου