Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016

Η αλήθεια για το Πάρκο Τρίτσης και τον δήμο Ιλίου. (ο δήμος Ιλίου είναι μέρος του προβλήματος του πάρκου)Επειδή ο δήμαρχος Ιλίου θέλει να εμφανίζεται  σαν σωτήρας του πάρκου Αντώνης Τρίτσης ας μας απαντήσει.
Ποιος δήμος συναίνεσε  στην  πώληση της έκτασης «Σερπιέρη» προκειμένου  να γίνουν τα Carrefour και τα ster cinemas;  Ποιος δήμος πήρε εισφορές σε γη και χρήμα από αυτές τις πωλήσεις που κατέστρεψαν μια τεράστια έκταση του πάρκου;
Ποιος δήμος κατασκεύασε ποδοσφαιρικό γήπεδο εντός του πάρκου και κατασκευάζει τώρα και βοηθητικά γήπεδα;
Ποιος δήμος θέλει να κατασκευάσει χώρο parking για χιλιάδες αυτοκίνητα δίπλα στα γήπεδα και εντός του πάρκου;
Σε ποιο χώρο βρίσκεται το αμαξοστάσιο του δήμου Ιλίου ; μήπως βρίσκεται σε χώρο που ανήκει στο πάρκο Τρίτσης;
Ο Δήμος Ιλίου έχει τις μεγαλύτερες ευθύνες για την απώλεια μεγάλων εκτάσεων από το πάρκο και τελικά για την αλλοίωση του χαρακτήρα του .
Ο κ. Ζενέτος  πάει πολύ να παρουσιάζεται σαν σωτήρας του πάρκου όταν ο ίδιος και η παράταξη του στον δήμου Ιλίου έχουν τεράστιες ευθύνες για την απώλεια τεράστιων εκτάσεων από το πάρκο , την αλλοίωση του χαρακτήρα του και την εγκατάλειψή του.
Τώρα αντιδρούν γιατί βλέπουν πως πάει να δοθεί μια οριστική λύση για το πάρκο που θα βάζει τέλος και στην δική τους αυθαιρεσία.
Πρέπει να καταλάβουν ορισμένοι πως το πάρτυ τελειώνει.
 Η αδιαφάνεια και η αυθαιρεσία που είχαν επιβάλει  προκειμένου να κάνουν τα δικά τους παιχνίδια ορισμένοι  δήμαρχοι και κάποιοι κολλητοί  τους εργολάβοι σε βάρος του πάρκου ανήκουν πλέον στο παρελθόν.
Δεν απειλούν κανένα λέγοντας πως δεν θα συμμετέχουν στο νέο φορέα διαχείρισης.  
Ο κάθε ένας τώρα αναλαμβάνει τις ευθύνες του.
Θ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου