Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Συμπτώσεις που... μυρίζουν κάπως

Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγήσει κανείς τη στάση της ΠΟΕ-ΟΤΑ, η οποία συμπορεύεται με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλη, στο θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων στην Αττική;

Με επίθεση στην “Α” προσπαθεί η ΠΟΕ-ΟΤΑ να κρύψει τον ξαφνικό της έρωτα με το σωματείο του ΕΔΣΝΑ και τον κ. Πατούλη όσον αφορά την προώθηση των έργων διαχείρισης απορριμμάτων στην Αττική. Αντί για “προβοκάτορες” και “κομματικά καθοδηγούμενους”, θα μπορούσαν να μας χαρακτηρίσουν ως “έχοντες μνήμη”, καθώς δεν ξεχνάμε τις βαριές καταγγελίες που μέχρι πρότινος η ΠΟΕ-ΟΤΑ εξαπέλυε στους “μουγκούς” του ΕΔΣΝΑ.

Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγήσει κανείς τη στάση της ΠΟΕ-ΟΤΑ, η οποία συμπορεύεται με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλη, στο θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων στην Αττική;
Έστω, λοιπόν, ότι πρόκειται για σύμπτωση. Η έντονη επίθεση στη Ρ. Δούρου από την ΠΟΕ-ΟΤΑ και τον Γ. Πατούλη, τις τελευταίες μέρες, δεν μπορεί παρά να κινεί υποψίες για το πώς οι αποκλίνουσες απόψεις, τελικώς συγκλίνουν.
Ακόμη περισσότερες υποψίες κινεί η συντονισμένη προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής κατά της απόφασης για εκχώρηση αρμοδιοτήτων από τον ΕΔΣΝΑ στην Περιφέρεια Αττικής, δηλαδή από δημόσιο φορέα σε δημόσιο φορέα και όχι σε ιδιώτες.
Να θυμίσουμε ότι οι προσφυγές στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση είναι τρεις και προέρχονται από α. το τακτικό μέλος της Ε.Ε. του ΕΔΣΝΑ και πρώην δήμαρχο Φυλής Δημ. Μπουραΐμη, β. το σωματείο εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ και την ΠΟΕ - ΟΤΑ και γ. τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΔΣΝΑ Π. Ξυριδάκη, Π. Καμάρα, Δημ. Μιχαλέλη και Ν. Χιωτάκη.
Έστω, λοιπόν, ότι είναι σύμπτωση το ότι από μικροφώνου ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ στη συνεδρίαση του σώματος την 24η Αυγούστου ενημέρωσε και για την προσφυγή της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ενώ λίγο νωρίτερα διανεμόταν στα μέλη του Δ.Σ. η ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ, που με χρονοκαθυστέρηση απαντούσε στο σχετικό ενημερωτικό σημείωμα της 17ης Αυγούστου που εστάλη από την Περιφέρεια Αττικής στους 66 δημάρχους Αττικής.
Η.Β.
πηγη :http://www.avgi.gr/article/10811/7388801/symptoseis-pou-myrizoun-kapos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου