Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Είσαστε ανίκανοι . Αφήστε αυτούς τους ανθρώπους να κάνουν ανακύκλωση.



Κύριοι δήμαρχοι .
Επειδή οι πιο πολλοί από εσάς  είσαστε εντελώς  ανίκανοι και  δεν υπάρχει περίπτωση να κάνετε ποτέ ανακύκλωση,  κάντε τουλάχιστον κάτι απλό.
Τοποθετήστε τους 4 κάδους (χαρτί-γυαλί-μέταλλο- πλαστικό )  και τους κάδους  των οργανικών  στους δήμους σας και αφήστε τους ανθρώπους  που γυρνούν σήμερα με τα καροτσάκια να κάνουν αυτοί την ανακύκλωση.
Βρείτε  τρόπους  να τους δίνετε  μέσα ατομικής προστασίας (φόρμες-γάντια κλπ) και να αγοράζετε  σε κανονικές τιμές τα υλικά που μαζεύουν  και να τα μεταπουλάτε.  Τότε θα δικαιούστε να λέτε ότι κάνετε πραγματική ανακύκλωση και μάλιστα με δημόσιο χαρακτήρα.
Μην ανησυχείτε καθόλου. Οι δημότες σας θα συνηθίσουν μια χαρά να πετούν τα ανακυκλώσιμα τους στους ειδικούς κάδους που θα αδειάζουν  σίγουρα κάθε μέρα . Εσείς ασχοληθείτε μόνο με τα σύμμεικτα που το ξέρετε καλά το παιχνίδι..
Και κάτι τελευταίο . Μην σας προβληματίζει τάχα η  μειωμένη περιβαλλοντική συνείδηση των δημοτών σας. Είναι βέβαιο πως εσείς έχετε πιο μειωμένη περιβαλλοντική συνείδηση από αυτούς. Τόσο απλά.
Υ.Γ δεν κάνω πλάκα !
Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου