Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

να WATT και οι κότες



 Λοιπόν  το ΥΠΕΝ αδειοδότησε το ΚΔΑΥ (50.000 τ/έτος) της WATT Α.Ε που βρίσκεται σε έκταση που  έχει παραχωρηθεί στην εταιρεία από τον δήμο Φυλής και είναι εντός της ΟΕΔΑ Φυλής.
Ο δήμος Φυλής δηλαδή έχει παραχωρήσει  χώρο που ανήκει στην ΟΕΔΑ Φυλής για την άσκηση επιχειρηματικής δραστηριότητας  μιας ιδιωτικής  εταιρείας.
Η  έκταση της ΟΕΔΑ εξαιρέθηκε από το καθεστώς προστασίας του Ποικίλου όρους για να εξυπηρετήσει τη διαχείριση των αποβλήτων από τον αρμόδιο φορέα διαχείρισης ( ΕΔΣΝΑ) και όχι για να ασκήσει δραστηριότητα ο οποιοσδήποτε ιδιώτης.

Επιπλέον το ΚΔΑΥ αυτό θα λειτουργήσει δίπλα σε ένα ΧΥΤΑ που πρόκειται  να κλείσει και σε μια περιοχή που πρέπει να αποκατασταθεί περιβαλλοντικά . (λέμε τώρα..)
Σε οποιοδήποτε άλλο δήμο της Αττικής να γινόταν κάτι τέτοιο,  θα είχαμε κανονική σύρραξη.
Στον δήμο Φυλής δεν τρέχει απολύτως τίποτα.
Ο δήμαρχος κάνει το κορόιδο. Ο τέως δήμαρχος το κορόιδο επίσης. Το δημοτικό συμβούλιο βόσκει αλλού.
Τα δημοσιογραφικά site της περιοχής (ο ΦΥΛΑΡΧΟΣ και η ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ)  δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα! Ούτε αναφορά στο θέμα δεν έκαναν και ασχολούνται με γάμους και αρραβώνες..


Το σωματείο των εργαζομένων στην Φυλή που αντιτίθεται τάχα στους ιδιώτες ούτε κουβέντα!
Το σωματείο εργαζομένων στον ΕΔΣΝΑ που «αγωνίζεται» τάχα για τον δημόσιο χαρακτήρα της διαχείρισης μούγκα! Η ΠΟΕ-ΟΤΑ μάλλον δεν έχει πάρει χαμπάρι ..
 
Είπαμε ρε αδέρφια.. ακόμα και οι κοτούλες ένα κοκοκο το κάνουν.. εσείς ούτε και αυτό; 

 Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου