Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

Σχόλιο του Γιώργου Κομματά για το σινέ Μελίνα .Αυτό ήταν, γκρεμίστηκε!!!
Κατακαλόκαιρο γκρεμίζεται ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ κινηματογράφος του Καματερού ''ΜΕΛΙΝΑ''.Ο οποίος για δεκαετίες ήταν σημείο αναφοράς τόσο για τις Πολιτιστικές δραστηριότητες όσο και για εκδηλώσεις Παρατάξεων και Κομμάτων της Πόλης.

Χωρίς το Δημοτικό Συμβούλιο να έχει συζητήσει την αίτηση του ιδιοκτήτη για πρόωρη λύση της σύμβασης του με τον Δήμο, καθότι ο συγκεκριμένος χώρος χρησιμοποιούνταν για τις Πολιτιστικές εκδηλώσεις τόσο του Δήμου αλλά και των Συλλόγων της περιοχής.
 Πριν 3 μήνες υπήρχε θέμα σε ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου για λύση της σύμβασης κατόπιν αίτησης του ιδιοκτήτη.Η διοίκηση όμως απέσυρε το θέμα μιας και η γνωστοποίηση του είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.
Στα μουλωχτά όμως ήρθε το θέμα στην Οικονομική Επιτροπή και πήραν απόφαση να λύσουν την σύμβαση.Αποτέλεσμα να μείνει το Καματερό χωρίς έναν χώρο Πολιτισμού υποβαθμίζοντας ακόμη περαιτέρω την ποιότητα ζωής της Πόλης.
Θυμίζουμε και άλλα κατορθώματα της Διοίκησης όπως η διάλυση της Φιλαρμονικής και το κλείσιμο του Ωδείου.Μπορεί να αμφιβάλλει κανείς ότι επιβάλλεται άμεσα η θεσμοθέτηση της Απλής Αναλογικής μήπως και γλυτώσουμε από αποφάσεις μειοψηφικών διοικήσεων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου