Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Η τελική “λίστα” των μονίμων στην Καθαριότητα Δήμων – Στις 8.845 οι θέσεις !


 

ΣΧΟΛΙΟ : αλήθεια τι λένε τώρα αυτοί που  έλεγαν στους συμβασιούχους ότι  τους κοροϊδεύει ο  Σκουρλέτης και τους στέλνει στην ανεργία;
 Για πρώτη φορά καλύπτονται ΟΛΕΣ οι κενές οργανικές θέσεις και τα επιπλέον  αιτήματα των δήμων για προσωπικό καθαριότητας. Για πρώτη φορά λύνεται με ορθολογικό τρόπο το ζήτημα των συμβασιούχων στις υπηρεσίες καθαριότητας .




Την τελική “λίστα” των μονίμων στις ανταποδοτικές υπηρεσίες Καθαριότητας Δήμων, βάσει του Νόμου “Σκουρλέτη” και τις αιτούμενες από τους Δήμους ανάγκες προς κάλυψη αυτών, δημοσιεύει,  το epoli.gr .



O αριθμός “έκλεισε” στους 8.845, εκ των οποίων οι 8.045 αφορούν σε θέσεις κενών οργανικών θέσεων Δήμων, Συνδέσμων και Ν.Π.Δ.Δ. αυτών και οι 800, ατόμων ΙΔΑΧ σε Ν.Π.Ι.Δ. ΟΤΑ α’ βαθμού.
Τις σχετικές αποφάσεις με τις οποίες εγκρίνεται η εκκίνηση των διαδικασιών κάλυψης συνολικά 8.845 μόνιμων θέσεων εργασίας σε δήμους, καθώς και σε ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ των δήμων, για ανταποδοτικού χαρακτήρα υπηρεσίες (καθαριότητα και άλλες), υπογράφουν οι Υπουργοί Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, οι οποίοι συνιστούν την Επιτροπή της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 33/2006. 

Ακολουθούν αναλυτικά οι θέσεις ανά φορέα σε επισυναπτόμενο αρχείο .xls

 ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ - ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ | Προβολή/κατέβασμα

ΠΗΓΗ : https://www.epoli.gr/teliki-lista-monimwn-stin-kathariotita-dimwn-a-93120.html?category_id=50

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου