Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Απαράδεκτη επίθεση της ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ .



Στο άρθρο με τον τίτλο «Ο κύβος ερρίφθη (από την Περιφέρεια) για να γίνει το λατομείο Μουσαμά νέος ΧΥΤΑ» ο/η αρθρογράφος της ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ κάνει ένα απαράδεκτο υπαινιγμό φωτογραφίζοντας το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ χωρίς να βρει το θάρρος να το κατονομάσει.

Γράφει ο/η αρθρογράφος της ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ :  «Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επιμένουν ότι οι «φόβοι» που εξέφραζαν, όλο το προηγούμενο διάστημα, τα «παπαγαλάκια» της περιφερειακής Αρχής για το λατομείο Μουσαμά ήταν στην πραγματικότητα μια προσπάθεια να προετοιμάσουν το «έδαφος» για την υποδοχή ενός νέου ΧΥΤΑ στο χώρο. Η συνεχής αναφορά στο λατομείο Μουσαμά από διάφορα κινήματα (θεωρητικά κατά του ΧΥΤΑ Φυλής) με παράλληλη επίκληση της αποτροπής της επέκτασης στην Γ΄ φάση ως καταστροφικής, δεν ήταν παρά ένα προπέτασμα καπνού για να αναγκαστούν οι κάτοικοι του δήμου Φυλής και της Δυτικής Αττικής να δεχθούν «το λιγότερο κακό».
Για τον προσεκτικό αναγνώστη η "πονηριά" είναι προφανής.

 Η  ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ και όσοι είναι πίσω από αυτήν έχουν  ενοχληθεί επειδή το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ έχει αποκαλύψει  έγκαιρα τα σενάρια και για το λατομείο του Μουσαμά και για την καταστροφική προοπτική της Γ. Φάσης και άρχισαν  πόλεμο λάσπης.
 Προσπαθούν τώρα σε συντονισμό και με κάτι άλλα πιτσούνια της δυτικής Αθήνας να διαβάλουν το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και τους ανθρώπους που συμμετέχουν στο κίνημα με απαράδεκτους υπαινιγμούς σε κουτσομπολίστικο στυλ.
Ας βρει η ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ το θάρρος να κατονομάσει ποια  είναι αυτά τα δήθεν κινήματα που είναι (θεωρητικά κατά του ΧΥΤΑ Φυλής) για να πάρει τις απαντήσεις που πρέπει.
Αυτοί που κρύβονται πίσω από την ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ  καλά θα κάνουν να  αφήσουν τα φτηνά κόλπα με την Γ. Φάση . Αν θέλουν την επέκταση στην Γ. Φάση να βρουν το κουράγιο να το πουν ανοιχτά χωρίς να κρύβονται.  
Εμείς θα συνεχίσουμε να το λέμε ξεκάθαρα. Είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι στην προοπτική να αξιοποιηθεί το λατομείο Μουσαμά ως ΧΥΤΥ ,  όμως το ίδιο ισχύει και για την Γ. Φάση.  
Καμιά επέκταση της χωματερής στην  Γ. Φάση λοιπόν και καμιά νέα εγκατάσταση στον δήμο Φυλής.

Το άρθρο της ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ εδώ: . http://doxthi.gr/51664/o-kyvos-errifthi-apo-tin-periferia-gia-na-gini-to-latomio-mousama-neos-chyta/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου