Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Το pitsounicity , τα εργολαβικά συμφέροντα και η Γ Φάση..



Τώρα που τα πράγματα στον ΧΥΤΑ Φυλής άρχισαν να ζορίζουν και ανοίγει η συζήτηση για τους νέους ΧΥΤΑ και την ενδεχόμενη νέα επέκταση του ΧΥΤΑ Φυλής, τα πιτσουνάκια βγήκαν πάλι στο κλαρί και άρχισαν τις προσωπικές επιθέσεις σε όσους «χαλάμε τις δουλειές»  και τις συμβουλές .

Το πιτσούνι λοιπόν συμβουλεύει την Δούρου  να «ξεκόψει» από  «ανθρώπους άσχετους, φανατικούς, εμπαθείς που σπατάλησαν τον χρόνο και οδήγησαν στο σημερινό αδιέξοδο» και της αναγνωρίζει «το ελαφρυντικό ότι, ως υψηλόβαθμο κομματικό στέλεχος εκινείτο στα θολά νερά του προγράμματος του κόμματός της, με συνεργάτες φανατικούς , εκτός πραγματικότητας και πολλάκις ιδιοτελείς»
Αλλά δεν φτάνουν οι συμβουλές προς την Δούρου , συμβουλεύει και το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ  «να αλλάξει κι αυτό πολιτική στάση» και  « οπωσδήποτε να αποτινάξει τον φανατισμό και την εμπάθεια προς τρίτους που έχουν μερικά μέλη του».
Όλα αυτά τα ωραία για να απαλλαγούν οι Δούρου και το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ από τις κακές επιρροές του Μπιζά!
Όποιος νομίζει πως το έπιασε ο πόνος το πιτσούνι για την  Δούρου και το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και ότι  αποφάσισε πως πρέπει να συμβάλει με τις συμβουλές του για να απαλλαγούν από τον αριστερό φανατισμό και την εμπάθεια είναι μακριά νυχτωμένος.
Το πιτσούνι αποκαλύπτεται με αυτά που λέει στην αντιπολίτευση της περιφέρειας.
Λέει πως «Η Αντιπολίτευση στην Περιφέρεια, δεν πρέπει να επαναλάβει τα λάθη που έκανε η κ. Δούρου και να επιδοκιμάζει τα θετικά βήματα όπως π.χ τις βελτιώσεις που πέτυχε η παρούσα ηγεσία στο ΕΜΑΚ με την παραγωγή και διάθεση του RDF. Επίσης πρέπει να συνεργασθεί με την σημερινή πλειοψηφία σε πιθανή ρεαλιστική λύση».
Το Μπομπολέικο και τα μάτια μας! Μην τυχόν και γίνει καμιά στραβή με το ΕΜΑΚ και χάσουμε τίποτα δουλειές όπως με έγινε με τα «στραγγίδια» που τα διεκδικεί άλλη εταιρεία..
 Στην αντιπολίτευση λέει να συνεργαστεί με την περιφέρεια σε «πιθανή ρεαλιστική λύση» .. Την Γ. Φάση εννοεί το πιτσούνι με το «ρεαλιστική λύση»  αλλά φοβάται να το πει ανοιχτά.
Προετοιμάζουν το έδαφος για την Γ. Φάση και άρχισαν τις πιτσουνιές..
Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς.
Διαβάστε εδώ το πόνημα του πιτσουνιού http://pitsounicity.gr/diadimotika-perifereies/13100-i-diavoylefsi-gia-ta-latomeia-arxise



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου