Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017

Υπερήφανη για την στάση του συλλόγου Ηπειρωτών στο ζήτημα της χωματερής.Χωρίς να θέλω να μειώσω την αξία της προσπάθειας και του αγώνα κανενός, σε ότι αφορά την απομάκρυνση της χωματερής και τη συμπαράστασή του στη συλλογή υπογραφών από το Δυτικό Μέτωπο, θα ήθελα να αναφέρω πως νιώθω ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια λόγω καταγωγής, μετά την ανακοίνωση του Συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων στο κίνημά μας.
Ως Ηπειρώτισσα θεωρώ βέβαια ότι δεν θα μπορούσε να υπάρξει κάποια άλλη θέση και στάση από τους Ηπειρώτες, οι οποίοι καταγράφουν χρόνια τώρα μια πορεία στις υψηλές κλίμακες του Δίκαιου, της Προσφοράς, της Περηφάνιας και της Αξιοπρέπειας, της Ηθικής και των Αξιών, του Χρέους και του Καθήκοντος συμμετέχοντας ενεργά στα κοινωνικά δρώμενα.
Ας είναι λοιπόν αυτό η αφορμή μιας πιο μαζικής συμμετοχής στον αγώνα μας. Ας ενωθούμε και ας υπερασπιστούμε τα δίκαια αιτήματά μας και ας μη δείξουμε πια καμιά ανοχή στην απόφαση κάποιων να διαπράττουν αυτό το τεράστιο περιβαλλοντικό έγκλημα που συντελείται στον τόπο που κατοικούμε, εργαζόμαστε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.

 Πανωραία Φώτου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου