Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ των ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ : Το κυνήγι των χαμένων μελετών !


Με σημερινό της άρθρο η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ καλύπτει την υπόθεση της απόκρυψης των μελετών από τον δήμαρχο της Φυλής και μιλά για τρομακτικά συμπεράσματα για την ρύπανση στην ατμόσφαιρα, στο έδαφος, αλλά και στον υδροφόρο ορίζοντα στην περιοχή γύρω από τον ΧΥΤΑ και μεγάλες υπερβάσεις σε συγκεντρώσεις ρύπων σε σχέση με τα θεσμοθετημένα όρια. 


Απόσπασμα από το ρεπορτάζ του σημερινού φύλου της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ :  Οι εν λόγω μελέτες , η μία με αντικείμενο την «αναλυτική καταγραφή ρυπαντικών φορτίων στον ΧΥΤΑ Φυλής» και  δεύτερη για την «αναλυτική καταγραφή της ποσοτικής και ποιοτικής σύστασης αποβλήτων ΧΥΤΑ Φυλής» φημολογείται ότι καταλήγουν σε τρομακτικά συμπεράσματα για την ρύπανση στην ατμόσφαιρα, στο έδαφος, αλλά και στον υδροφόρο ορίζοντα στην περιοχή γύρω από τον ΧΥΤΑ.
Αναζητώντας το περιεχόμενό τους και θέλοντας να διασταυρώσει πληροφορίες που θέλουν τις μελέτες να διαπιστώνουν μεγάλες υπερβάσεις σε συγκεντρώσεις ρύπων σε σχέση με τα θεσμοθετημένα όρια , η "Εφ.Συν." απευθύνθηκε στην "Asprofos" , η οποία μας παρέπεμψε στην δημοτική αρχή επιβεβαιώνοντας έτσι ότι ο δήμαρχος τις είχε παραλάβει ..  
ΣΧΟΛΙΟ antilogos.15 : στην περιοχή αυτή ζουν και εργάζονται χιλιάδες άνθρωποι οι οποίοι δικαιούνται να μάθουν σε τι συνθήκες ζουν και τι κινδύνους διατρέχει η υγεία τους από την τρομακτική ρύπανση της περιοχής . 
Ο δήμαρχος της Φυλής δεν έχει κανένα δικαίωμα να κρατά κρυφές αυτές τις μελέτες που έχουν πληρωθεί με λεφτά των δημοτών. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου