Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

τώρα και εξ οικείων τα βέλη ! Δήμος Φυλής: «Ο μεγαλύτερος σκουπιδότοπος της Ελλάδας». Του Αναστάση Ατζάμπου (βίντεο)

ΣΧΟΛΙΟ: Τον κ. Ατζάμπο δεν τον γνωρίζω , αλλά οφείλω να πω πως η στάση του σε αυτό το ζήτημα είναι παλληκαρήσια . Θ Ε Μ  .


Δεν είναι δικά μου λόγια. Είναι ο τίτλος που έδωσε, η Ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα, για τον Δήμο Φυλής μέσα στο Ευρωπαικό κοινοβούλιο, συνασθενή δημότη. Σκεφτείτε να σας συστήνουν σε ένα σημαίνον πρόσωπο για εσάς ως παράδειγμα προς αποφυγήν.  Πόσο ντροπή θα ένιωθες άραγε για τον εαυτό σου δημότη; Σε όλη την Ελλάδα μας έχουν ως τον Δήμο της Χωματερής και τώρα μας γνωρίζουν με αυτόν τον τίτλο ευγενείας και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ορίστε τα ακριβή λόγια της:

“Ο Δήμος Φυλής κυρία πρόεδρε είναι ο μεγαλύτερος σκουπιδότοπος στην Ελλάδα με ζωή 53 ολόκληρα χρόνια. Δεν μπορείτε να φανταστείστε τι γίνεται εκεί. Το δημοτικό συμβούλιο ανέθεσε μελέτες για αναλυτική καταγραφή ποιοτικής και ποσοτικής σύστασης αποβλήτων και για καταγραφή ρυπαντικών στον ΧΥΤΑ Φυλής. Μια μελέτη που έφτασε ποτέ στα χέρια κανενός και πληρώθηκε από τους πολίτες. Φαντάζομαι έχετε διαβάσει τι λέει εκεί μέσα. Είναι μια βόμβα που έχει σκάσει, δεν περιμένει να σκάσει, ήδη έχει σκάσει. Προσέξτε. Βαρέα μέταλλα, υδρογονάνθρακες, φαινόλες, μεθάνιο αμμώνιο, ραδιενεργά στοιχεία, ράδιο,τρίτιο, φθόριο, μόλυβδος ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΖΟΥΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ κυρία Πρόεδρε. Τις έκρυψε τις μελέτες το δημοτικό συμβούλιο γιατι από τα 43 ευρώ τον τόνο τα μισά τα παίρνει ως αντισταθμιστικά ο Δήμος.”
Αυτός είναι  ο τόπος που μεγαλώνουν τα παιδιά σου φίλε συνδημότη.  Τα δικά σου παιδιά όμως. Όχι του δημάρχου που ψήφισες  εσύ και εγώ, για να αλλάξει προς το καλύτερο αυτή η κατάσταση. Εκείνος γνωρίζει τον κίνδυνο και έχει την οικονομική δυνατότητα να μεγαλώσει τα παιδιά του στην Κηφησιά και όχι δίπλα στα δικά σου. Τρέχει υποτίθεται να κάνει περιβαλλοντικό πάρκο την χωματερή και ταυτόχρονα μας κρύβει την αλήθεια. Εκείνος την έχει βρει την λύση για την οικογένεια του. Εσύ;  Ναι τα έχω προσωπικά με τον Δήμαρχο. Και με τον κάθε Δήμαρχο που μας κοροιδεύει μέσα στην μούρη μας. Δεν μπορώ να δεχτώ την ευρωπαική μας ξεφτίλλα ως ο μεγαλύτερος σκουπιδότοπος της χώρας.
Ξέρετε ήμουν ο πρώτος υποψήφιος της παράταξης  ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ που στήριξα τον Χρήστο Παππού ώστε να εκλεγεί. 4 χρόνια μετά -το τεράστιο πολιτικό μου λάθος- όπως αποδεικνύεται τελικά, δεν έχει αλλάξει τίποτα απολύτως, μαθαίνω με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι κρύβονται μελέτες-βόμβες για την δημόσια υγεία και ακούω να προσφωνείτε ο τόπος που ζω, ως ο χειρότερος όλης της Ελλάδας.  Εσύ πως αισθάνεσαι δημότη; Είναι όλα καλά στην καθημερινότητα σου, που ευαγγελίζεται ο Δήμαρχος ότι σου έχει καλυτερεύσει, επειδή αλλάζει γρήγορα τις χαλασμένες λάμπες στο πεζοδρόμιο; Ε λοιπόν μην ψηφίζεις Δήμαρχο φίλε συνδημότη, ψήφισε ηλεκτρολόγο.
Ντρέπομαι για την υποτιθέμενη συνδιοίκηση που υποτίθεται οτι έλαβα μέρος.  Θεωρώ τον εαυτό μου συνυπεύθυνο και ας μην έλαβα ποτέ μου, μια απόφαση ταφόπλακα για την υγεία της οικογένειας μου. Και επειδή το έχουμε ακούσει το παραμύθι, ότι έτσι τα βρήκαμε δεν φτιάξαμε εμείς καμιά χωματερή, σας εκλέξαμε για να μας λύσετε τα σημαντικότερα προβλήματα μιας περιοχής πεθαίνει. Όχι να διαχειρίζεστε χρήματα για να κάνετε πληρωμές σε πάγια τέλη.
Το βίντεο με την ομιλία της Ευρωβουλευτού εδώ :
https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=tWffPFWhN0M

Ο Αναστάσης Ατζάμπος είναι δημοσιογράφος, εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος και είναι ανεξάρτητος Τοπικός Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Άνω Λιοσίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου