Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Αυτό δε τo σιγάν ομολογούντος εστί σου !


Έχει περάσει μια εβδομάδα μετά την αποκάλυψη του μεγαλύτερο περιβαλλοντικού σκανδάλου που αφορά όλη την Αττική και έχει ως επίκεντρο τον δήμο Φυλής  και οι τοπικοί δημοτικοί άρχοντες εξακολουθούν και κρατούν το στόμα τους κλειστό.
Και καλά ο δήμαρχος της Φυλής . Αυτός δεν μιλά για είναι ο βασικός πρωταγωνιστής του σκανδάλου.

Οι υπόλοιποι δημοτικοί άρχοντες γιατί δεν μιλούν; Οι μόνοι δημοτικοί σύμβουλοι που φαίνεται πως ασχολήθηκαν με το ζήτημα είναι ο Λουμιώτης και ο Αβράμης.
Ιδιαίτερη εντύπωση κάνει η στάση του κ. Μπουραίμη ο οποίος είναι επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην δήμαρχος.
Ο κ. Μπουραίμης λοιπόν αυτήν της εβδομάδα έκανε δηλώσεις στα «φιλικά» του μέσα ενημέρωσης σχεδόν για όλα τα θέματα (εθνική τράπεζα- επανασυνδέσεις κλπ) εκτός από το μεγάλο θέμα της απόκρυψης των μελετών για τον ΧΥΤΑ Φυλής.
Δεν θα ερμηνεύσουμε εμείς την σιωπή του. Ο ίδιος οφείλει να εξηγήσει την στάση του  απέναντι στους πολίτες που τον  έχουν εμπιστευθεί .
Εχτές γράφτηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ( facebook) πως υπάρχουν και άλλες δυο μελέτες προ του 2015 για τον ΧΥΤΑ Φυλής που δεν έγιναν ποτέ γνωστές !
Αν είναι αλήθεια αυτό,  (προσωπικά δεν έχω κανένα λόγο να μην το πιστέψω) αυτό σημαίνει πως υπάρχουν αντίστοιχες μελέτες και από την περίοδο που ήταν δήμαρχος ο κ. Μπουραίμης !
Για να δούμε λοιπόν τι έχουμε να μάθουμε ακόμα τώρα που έσπασε το σπυρί και το πύον άρχισε να βρωμάει και να τρέχει..
Υ Γ ο Ευριπίδης έλεγε : Αυτό δε τo σιγάν ομολογούντος εστί σου. Μετάφραση : αυτή η σιωπή σου είναι ομολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου